Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Makar:«Να τους κόψουν τους όρχεις και να τους πετάξουν στα σκυλιά»VIDEO

Makar:«Να τους κόψουν τους όρχεις και να τους πετάξουν στα σκυλιά»
Οι δράστες αφού την ανάγκασαν να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, στη συνέχεια την βίασαν κατά συρροή. Η διαστροφή τους όμως δε σταμάτησε εκεί αφού έπειτα την μετέφεραν σε ένα οικόπεδο, την έριξαν σε λάκκο και αφού την περιέλουσαν με βενζίνη, την πυρπόλησαν .

Η άτυχη κοπέλα πέθανε σήμερα το πρωί από πνευμονική αιμορραγία σε νοσοκομείο της πόλης Ντόνετσκ, στην ανατολική Ουκρανία, όπου είχε διακομιστεί, όπως δήλωσε ο διευθυντής του νοσοκομείου Έμιλ Φιστάλ.

Πραγματοποίησε έκκληση να τιμωρηθούν παραδειγματικά

Η μητέρα του θύματος Tetyana Surovitska, ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο με την τελευταία επιθυμία της κόρης της να τιμωρηθούν οι δράστες όπως τους αξίζει .

Στο βίντεο αυτό η 18χρονη κοπέλα εξηγεί με ανατριχιαστικές λεπτομέριες πώς ο 23χρονος Maxim Prisyjnikov, και ο 21χρονος Artyon Pogosyan, αφού την βίασαν τη μετέφεραν σε ένα απομονωμένο οικόπεδο, όπου την περιέλουσαν με βενζίνη και της έβαλαν φωτιά.

Η Oksana ξεκινά την αφήγησή της ωστόσο στη συνέχεια τα δάκρυα και η απόγνωσή της δεν της επιτρέπουν την ολοκλήρωσή της.

Στο βίντεο απεικονίζεται η Oksana σε κρεβάτι νοσοκομείου. Δυστυχώς οι χειρουργοίαναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το χέρι και τα δύο πόδια της από τον αστράγαλο και κάτω.

Η κοπέλα δήλωσε πως σχετικά με την τιμωρία των βιαστών της «θα πρέπει να τους κόψουν τους όρχεις και να τους πετάξουν στα σκυλιά».

Στη συνέχεια του συγκλονιστικού βίντεο η μητέρα της την ρωτά πως νιώθει και η νεαρή απαντά με λυγμούς πολύ άσχημα, ενώ με όση δύναμη της περισσεύει δείχνει ένα από τα δύο ακρωτηριασμένα χέρια της.

Προνομιακή μεταχείριση στους δράστες

Αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους Ουκρανούς η προνομιακή μεταχείριση που είχαν από τις Αρχές οι δράστες λόγω του ότι οι πατεράδες τους είναι πρώην αξιωματούχοι.

Όπως αναφέρει η Βρετανική Daily Mail οι δύο εκ των βασικών υπόπτων, δε συνελήφθησαν αρχικά παρά την καταγγελία της κοπέλας στην Αστυνομία, ενώ όταν τελικά οδηγήθηκαν στο τμήμα αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς να τους απαγγελθεί καμία κατηγορία, καθώς προέρχονταν από οικογένειες με υψηλή κοινωνική θέση και ισχυρή οικονομική δύναμη.

Ο Maxim Prisyjnikov, 23 ετών, είναι γιος του τοπικού περιφερειάρχη ενώ ο πατέρας του 21χρονου Artyon Pogosyan εκτελεί χρέη τοπικού εισαγγελέα στην πόλη Mykolayiv αναφέρει δημοσίευμα της Hurriyet Daily News.

Φανερή ήταν η οργή των οργανώσεων για την προάσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα οι Αρχές να προχωρήσουν εκ νέου στη σύλληψη των δραστών στις 13 Μαρτίου και στην απαγγελία κατηγοριών για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Οι αδίστακτοι άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς την καταβολή εγγύησης, την ίδια στιγμή που ο τρίτος ύποπτος, Evgeny Krasnochek, ομολόγησε την πράξη του στη διάρκεια της ανάκρισης και κρατείται από την Αστυνομία.

Εκπρόσωπος της Εισαγγελίας στην πόλη Mykolayiv διευκρίνισε πως η τοπική Αστυνομία δε είχε στα χέρια της αρκετά στοιχεία προκειμένου να προχωρήσει στη σύλληψη των δύο νεαρών.

ΠΗΓΗ NEWSBOMB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου