Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Γεννήθηκε το βασιλικό βρέφος - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - Πλήθος κόσμου έξω από το νοσοκομείο - ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ τι συμβαίνει στο Λονδίνο

βρεφος, νοσοκομειο, κοσμου, λονδινο

Η σύζυγος του πρίγκιπα της Ουαλίας, Ουίλιαμ, Κάθριν, δούκισσα του Κέμπριτζ, έφερε στον κόσμο ένα αγόρι, όπως ανακοίνωσαν τα ανάκτορα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση από το παλάτι του Κένσιγκτον το βρέφος ήρθε στη ζωή στις 4:24 τοπική ώρα (6:24 ώρα Ελλάδας) ώρα και ζυγίζει 3,8 κιλά.
Η κατά κόσμον Κέιτ Μίντλετον είναι καλά και θα παραμείνει στο μαιευτήριο ως το πρωί, σύμφωνα με την βρετανική μοναρχία και το BBC.
Η λιτή ανακοίνωση του παλατιού αναφέρει:
''Η Αυτού Μεγαλειότης Δούκισσα του Κέιμπριτζ γέννησε μετά από τοκετό που διεξήχθη ομαλά, ένα αγόρι στις 4.24 μ.μ. Το μωρό ζυγίζει 3.8 κιλά. Ο Δούκας του Κέιμπριτζ ήταν παρών στην γέννα.
Η βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, η Δούκισσας της Κορνουάλης, ο πρίγκιπας Harry και τα μέλη των δύο οικογενειών πληροφορήθηκαν την είδηση και είναι ενθουσιασμένοι. Η Αυτού Μεγαλειότης και το παιδί της είναι καλά και θα παραμείνουν στο νοσοκομείο όλο το βράδυ".
Οι εκπρόσωποι του παλατιού ανήρτησαν σε ένα καβαλέτο το επιστολόχαρτο με τα στοιχεία της γέννησης του παιδιού. Την επιστολή υπέγραψαν οι γιατροί του νοσοκομείου και μεταφέρθηκε στο παλάτι με τον αγγελιοφόρο.
Ο πρίγκιπας William, μόλις γεννήθηκε το μωρό, ενημέρωσε πρώτη απ΄ όλους την βασίλισσα Ελισάβετ, όπως ακριβώς προστάζει το πρωτόκολλο.
Δείτε το βίντεο από το BBC
Πλήθος Βρετανών έχει συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο όπου Κέιτ Μίντλετον, γέννησε. Το πάρτι έχει ξεκινήσει στην Αγγλία και θα κρατήσει μέχρι το πρωί.
Δείτε ζωντανά εικόνα από το Λονδίνο:

πηγη thebestnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου