Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Επιτέλους! Ελληνικό σεξονήσι


Το πρώτο ελληνικό xxx νησάκι μόνο για άντρες είναι γεγονός στον Αργοσαρωνικό: γεννηθήτω ξέρα της ηδονής…

Μια βραχονησίδα κοντά στο Αγκίστρι επιλέχτηκε ως ο καταλληλότερος τόπος για να στηθεί ένας επίγειος παράδεισος για τον άντρα! Το project θα είναι πανέτοιμο στις αρχές του καλοκαιριού για να υποδεχτεί τους πρώτους… τολμηρούς.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: ήταν ήδη γνωστό εδώ και καιρό ότι μεγάλο αραβικό fund -όχι σαν αυτό που θα αγόραζε τον Παναθηναϊκό- έψαχνε χώρο για να στήσει μια ροζ επένδυση στην Ελλάδα, το θέμα όμως σκόνταφτε σε γραφειοκρατικά και νομικά τερτίπια. Κι εδώ μπαίνει η κρίση κα τα θετικά υποπροϊόντα της! Η οικονομική δυσπραγία άνοιξε λοιπόν και πάλι την υπόθεση και το μεγαλόπνοο έργο μπήκε τώρα σε «fast track» (Διαδικασία Ταχείας Αδειοδότησης). Πρόκειται για γκράντε επένδυση, μην το ξεχνάμε αυτό.

Τι θα περιλαμβάνει το ερωτονήσι; Καταρχάς, γυναίκες! Πολλές γυναίκες! Πρόθυμες γυναίκες, αν καταλαβαίνεις. Κατά δεύτερο, γυμνισμό. Σχεδόν υποχρεωτικό. Κανείς δεν θα σε αναγκάζει δηλαδή, αλλά θα είναι τόσα τα κίνητρα για το τσιτσίδωμα -όπως προκύπτει από τον στρατηγικό σχεδιασμό- που θα θες να τα πετάξεις τα ρουχαλάκια σου. Τι κίνητρα; Κοίτα, στο νησί της ηδονής το μόνο νόμισμα που περνάει είναι το σεξ. Καταλαβαινόμαστε θαρρώ…

Και μετά αρχίζουν τα ωραία: το menu! Ο κατάλογος περιλαμβάνει σεξ μέχρι τελικής πτώσεως, θεματικά events για την πραγματοποίηση κάθε αντρικής φαντασίωσης (εντός νόμου πάντα), ομαδικές συνευρέσεις (βλέπε όργια), ενώ κάθε ιδιαίτερη απαίτηση θα μπορεί -στο μέτρο του δυνατού- να ικανοποιηθεί. Όταν οι άραβες οραματίζονται, έχουν όραμα, πώς να το κάνουμε!

Και τι θα κοστίσει; Εδώ είναι η καινοτομία! Στη βραχονησίδα της απόλαυσης πληρώνεις με τη μέρα, όχι με την «υπηρεσία». Θα υπάρχουν μάλιστα διάφορα πακέτα παροχών για κάθε βαλάντιο, όπως υπόσχεται ο επενδυτής, χωρίς βέβαια εκπτώσεις στην ποιότητα της… διέγερσης: τα ροζ αγαθά θα είναι διαθέσιμα σε όλους, η ημερήσια ταρίφα θα καθορίζεται από το επίπεδο διαμονής και από μια σειρά exclusive προνομίων: χρήση του χαμάμ, ενοικίαση στολών και κοστουμιών, μασάζ και spa κ.λπ. Αλλά θα μου πεις για spa θα πας στον βράχο του έρωτα;

Υπάρχει μάλιστα και σχεδιασμός για αποκλειστικό καράβι που θα σε μεταφέρει στον προορισμό σου, όπου φιλότιμα κορίτσια θα σου δίνουν μια πρόγευση για το τι πρόκειται να επακολουθήσει στο νησί. Μην πάρεις ωστόσο μαζί σου φωτογραφική, καθώς η λήψη φωτογραφιών απαγορεύεται αυστηρά. Δεν πας άλλωστε για τουρισμό.
Θες κι άλλα; Τα ’χεις. Η είσοδος στο νησί είναι απαγορευμένη στις γυναίκες που δεν έχουν καμιά δουλειά εκεί. Αν δεν είναι εργαζόμενη, που μπορείς να την «αποκτήσεις» δηλαδή, δεν θα βρίσκεται πάνω στον αντρικό παράδεισο. Κανένας φόβος λοιπόν για περίεργα συναπαντήματα…

Κύριοι, οι στιγμές είναι ιστορικές. Ετοιμάστε τα μπογαλάκια σας, φεύγετε «διακοπές»! Έλα που δεν ψήθηκες, σαν να σε βλέπω να το γκουγκλάρεις για περισσότερες πληροφορίες (και φωτογραφικό υλικό). Δυστυχώς όμως, το project θα παραμείνει όνειρο, καθώς σήμερα είναι Πρωταπριλιά και το νησί είναι κομματάκι φανταστικό. Καλό μήνα σε όλους!
Να και πώς θα έμοιαζε το νησί από αεροφωτογραφία:
ΠΗΓΗ.delamagen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου