Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ: Τι σημαίνει όταν στον ύπνο σας βλέπετε ότι κάνετε σεξ;

υπνο, βλεπετε, σεξ, ενοχες
Πολλοί άνθρωποι νιώθουν ενοχές και τύψεις όταν δουν στον ύπνο τους ότι απατούν τους συντρόφους τους.

Η Sharon Gilchriest O Neil, σύμβουλος γάμου και συγγραφέας του βιβλίου Σύντομος οδηγός για έναν ευτυχισμένο γάμο , υποστηρίζει ότι όπως όλα τα όνειρα, έτσι και αυτά της απιστίας θέλουν να μας διδάξουν κάτι για την ζωή μας.
Συγκεκριμένα αν ονειρεύεστε ότι κάνετε:
Σεξ με έναν άγνωστο : Στο συγκεκριμένο όνειρο, ο άγνωστος συμβολίζει μία πλευρά του εαυτού σας, λέει η ψυχολόγος. Μήπως πρόσφατα κάνατε ή ετοιμάζεστε να κάνετε, κάτι που απαίτησε τεράστιο θάρρος, τόλμη και δύναμη; Ο άγνωστος σεξουαλικός παρτενέρ του ονείρου δείχνει ότι είστε περήφανοι ή αγχωμένοι η για το κατόρθωμά σας.
Σεξ με έναν διάσημο : Αν τώρα, δείτε ότι κάνετε σεξ με τον……
Τζώρτζ Κλούνεϊ (για τις γυναίκες) ή την Σκάρλετ Γιόχανσον (για τους άντρες), ή γενικώς με κάποιον διάσημο, τότε η σύμβουλος θεωρεί ότι είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για… διακαή πόθο!
Σεξ με φιλικό πρόσωπο: Αν ονειρευτείτε ότι έχετε επαφή με κάποιον γνωστό σας, η ψυχολόγος υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο όνειρο κρύβει κυρίως φοβίες, άγχη και μεγάλες αγωνίες που εκδηλώνονται στον ύπνο μας με αυτόν τον τρόπο. Δεν αποκλείται βεβαίως και ο κρυφός έρωτας , αν και συμβαίνει σπανιότερα. Επίσης είναι πιθανό να αναγνωρίζεται στο πρόσωπο αυτό, πολλά κοινά σημεία με μία πλευρά του εαυτού σας που είναι καλά κρυμμένη!
Σεξ με το ίδιο φύλο: Αν ονειρευτείτε ότι απατάτε τον/την σύντροφό σας με άτομο του ίδιου φύλου, τότε μην βιαστείτε να δείτε ομοφυλοφιλικές τάσεις, συμβουλεύει η ψυχολόγος! Απλώς ψάξτε μέσα στην ημέρα που πέρασε, τί κάνατε που να έχει καθαρά θηλυκές ιδιότητες (αν είστε γυναίκα) ή αρσενικά χαρακτηριστικά (αν είστε άντρας). Είναι πιθανό αυτή η πράξη να εμφανίζεται στον ύπνο σας μέσα από σεξουαλική επαφή με το ίδιο φύλο!
Πάντως τα σεξουαλικά όνειρα, συχνά έχουν μία πολύ απλή εξήγηση , καταλήγει η σύμβουλος γάμου και προσθέτει Αυτή δεν είναι άλλη από το ότι μέσα στη σχεση σας παραμελείτε το σεξ ή διστάζετε να εκφράσετε τις αληθινές επιθυμίες σας! Μόλις το κάνετε θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα θα εξαφανιστούν και τα όνειρα αυτά! .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου