Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Περίμενε "ερωτική συνοδό" και του ήρθε η...ίδια του η κόρη ! ! !


ερωτας, κορη, συνοδο, μπαμπααααααα
« Περίμενε "ερωτική συνοδό" και του ήρθε η...ίδια του η κόρη ! ! ! »

-Μπαμπάαααααα! - Χριστινάκι ! Σαν να μην έφταναν οι πρόσφατοι εμπρησμοί, λεηλασίες και οι καταστροφές στην περιοχή Ένφιλντ του Λονδίνου εξαιτίας των ταραχών που δημιουργήθηκαν σε όλο το Λονδίνο στο τέλος Αυγούστου, άλλη μια είδηση ήρθε να ταράξει τα νερά της τοπικής κοινωνίας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ένφιλντ Τάιμς, σάλος έχει προκληθεί από την είδηση ότι ένας πατέρας έκλεισε "ερωτικό" ραντεβού σε δωμάτιο ξενοδοχείο με μια πόρνη που αποδείχτηκε τελικά ότι...
ήταν η κόρη του.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι φίλοι του Τζόρτζ Μπράιν, ο οποίος είχε χωρίσει πρόσφατα από την επί 29 χρόνια σύζυγο του, επέμεναν να του κάνουν δώρο γενεθλίων μια "καυτή" βραδιά σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Όλα ήταν έτοιμα, όταν όμως ο Τζόρτζ άνοιξε την πόρτα του δωματίου όπου θα τον περίμενε η "συνοδός" που του είχαν κανονίσει οι φίλοι του, είδε στο πρόσωπο της την ίδια του την κόρη. Η Κριστίν Μπράιαν, 21 ετών, έβαλε αμέσως τα κλάματα και έφυγε τρέχοντας από το ξενοδοχείο.
Ο "άτυχος" πατέρας 53 ετών, ο οποίος όπως ήταν λογικό και επόμενο, δεν γλύτωσε το έμφραγμα και νοσηλεύτηκε στο Ένφιλντ Τζένεραλ Χόσπιταλ, όπου ευτυχώς διέφυγε τον κίνδυνο. Σίγουρα όμως αυτή η εμπειρία θα του μείνει για πάντα "αξέχαστη"!

Πηγή: www.kokoria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου