Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ημαθία: 58χρονος δολοφονήθηκε από τη σύζυγο και τον γιο του....

Ημαθία: 58χρονος δολοφονήθηκε από τη σύζυγο και τον γιο του

Θύμα δολοφονίας από την 51χρονη σύζυγο και τον 25χρονο γιο του έπεσε ένας 58χρονος στο Νεόκαστρο Ημαθίας στις 21 Οκτωβρίου. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας 31χρονος. Και οι τρεις, σύμφωνα με την αστυνομία, παραδέχθηκαν την πράξη τους.
Το πτώμα του 58χρονου, το οποίο έφερε τραύμα από κυνηγετικό όπλο στη δεξιά θωρακική χώρα, βρέθηκε σε αγροτική περιοχή.
Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε πως οι τρεις δράστες είχαν προσχεδιάσει την δολοφονία του 58χρονου και την απόφαση την είχαν πάρει από κοινού η σύζυγος και ο γιος του ενώ κίνητρο ήταν οικονομικές και οικογενειακές διαφορές.
Στη συνέχεια ο 25χρονος μαζί με τον 31χρονο φίλο του πήγαν σε περιοχή της Πρέβεζας από όπου πήραν μονόκαννο κυνηγετικό όπλο.
Στις 20 Οκτωβρίου επέστρεψαν στο Νεόκαστρο και μετά από συνεννόηση με την 51χρονη αποφάσισαν να σκοτώσουν τον 58χρονο την επόμενη ημέρα.
Το απόγευμα της 21ης Οκτωβρίου ο 25χρονος και ο φίλος τους, καθοδηγούμενοι από την 51χρονη που τους έδινε πληροφορίες, έστησαν ενέδρα στο θύμα και όταν τον είδαν να τους πλησιάζει ο γιος του τον πυροβόλησε από μικρή απόσταση στο θώρακα με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.
Ακολούθως, οι δύο δράστες κατά την επιστροφή τους προς Πρέβεζα πέταξαν το κυνηγετικό όπλο σε άγνωστο σημείο, δίπλα από την Εγνατία Οδό.
Σε βάρος των τριών κατηγορουμένων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράβαση του νόμου περί όπλων κατά συναυτουργία και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
πηγη το βημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου