Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΒΟΜΒΑ! Εντάλματα σύλληψης για δύο κορυφαίους ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ και ισχυρό ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ!!!

Αυτό κι αν είναι βόμβα! Σύμφωνα με πληροφορίες, εντάλματα σύλληψης αναμένεται να λάβουν δύο κορυφαίοι υπουργοί και ένας ισχυρός επιχειρηματίας... 

Διαβάστε στο Athens Magazine το προφίλ των τριών ανδρών αλλά και ποιο είναι το σκάνδαλο για το οποίο τους κατηγορούν: 

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εισαγγελικές αρχές για την έκδοση δύο ενταλμάτων που αφορούν δύο υπουργούς, ο ένας προέρχεται από το χώρο της ΝΔ και ο άλλος από το ΠΑΣΟΚ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lykavitos, η έκδοση ων ενταλμάτων στηρίζεται στην αποκάλυψη μαύρων λογαριασμών που προέρχονταν από τις μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Οι δύο πρώην υπουργοί συμπαρασύρουν και κορυφαίους επιχειρηματίες στους οποίους αναμένεται να ασκηθούν κακουργηματικές διώξεις για δωροδοκία. 

Την ίδια ώρα, διαστάσεις επιδημίας λαμβάνουν οι διώξεις επιχειρηματικών παραγόντων οι οποίοι διέθεταν για χρόνια μια ιδιότυπη ασυλία και δεν τους άγγιζε η δικαιοσύνη. 

Ένα βαρύγδουπο όνομα της επιχειρηματικής ζωής με πολυσχιδείς δραστηριότητες και ισχυρά ερείσματα στα μέσα ενημέρωσης πρόκειται να αντιμετωπίσει σύντομα κακουργηματική δίωξη για το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. 

Εν αναμονή εξελίξεων που θα είναι καυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου