Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Διέκοψε τη ληστεία για να ταΐσει ένα μωρό που έκλαιγε..

ShareΈνας ένοπλος ληστής άφησε τη ληστεία του στη μέση, για να ταΐσει ένα μωρό που έκλαιγε, δείχνοντας έτσι την ευαίσθητη πλευρά του. Ο ευαίσθητος ληστής, μαζί με τους τέσσερις συνεργούς...

Ένας ένοπλος ληστής άφησε τη ληστεία του στη μέση, για να ταΐσει ένα μωρό που έκλαιγε, δείχνοντας έτσι την ευαίσθητη πλευρά του.
Ο ευαίσθητος ληστής, μαζί με τους τέσσερις συνεργούς του, ήταν οπλισμένοι με σπαθιά, όπλα και μαχαίρια και μπήκαν σε ένα σπίτι, σε μία επαρχία της Ινδονησίας, όπου κράτησαν ομήρους τους κατοίκους του.
Οι ληστές μπήκαν από τρύπα που έκαναν στον τοίχο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, σημαδεύοντας τη μητέρα του μωρού με το όπλο τους. Η μητέρα φώναξε και το μωρό ξύπνησε και έβαλε τα κλάματα.
Τότε ο ληστής κατάλαβε τι ακριβώς συμβαίνει. Τόσο η μητέρα, όσο και τη νανά του παιδιού, δεν μπορούσαν να το ταΐσουν, αφού τις είχε δέσει.
Ο ίδιος είπε, αργότερα στους αστυνομικούς, ότι ζήτησε από τη μητέρα να κάνει το μωρό να σταματήσει να κλαίει κι εκείνη του απάντησε ότι πεινάει και θέλει γάλα.
“Έδωσα στο μωρό γάλα. Λίγο αργότερα αποκοιμήθηκε και το έβαλα στο κρεββάτι του. Έχω παιδί οπότε ξέρω πως να ταΐσω και να βάλω για ύπνο ένα μωρό”κατέθεσε ο συλληφθείς στην αστυνομία.
Η συμμορία κατάφερε να αποσπάσει αντικείμενα αξίας 3.000 δολαρίων, αλλά συνελήφθησαν λίγο αργότερα, ο ένας από αυτούς έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά.
πηγη newsit.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου