Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Πως να ελέγξεις ενα έθνος

Η επίδειξη που θα δείτε, έγινε ζωντανά (σε μεγάλη κλίμακα) από την τηλεόραση της Μ. Βρετανίας στις 18/09/09. Αυτό το σοκαριστικό πείραμα δείχνει το πως προγραμματίζεται ο άνθρωπος, όταν λαμβάνει υποσυνείδητα μηνύματα, από τα τηλεοπτικά προγράμματα (προγραμματισμός) και τις διαφημίσεις.
Πρέπει να λάβετε υπόψιν σας το γεγονός της απαγόρευσης της χρησιμοποίησης υποσυνείδητων μηνυμάτων εδώ και δεκαετίες, αλλά κανείς δεν εφαρμόζει το νόμο αυτό πουθενά.
Στην αρχή χρησιμοποιεί τον κλασικό τρόπο υπνωτισμού και στην συνέχεια μεταδίδει με την μορφή εικόνας, υποσυνείδητα, φωτογραφίες σε καρέ, ενός άνδρα που είναι δεμένος σε μια καρέκλα. Με τον τρόπο αυτό και με την βοήθεια περίεργων σημάτων και γραμμών πείθει τον ανθρώπινο εγκέφαλο πως είναι δεμένος και όση πίεση και αν ασκήσει, δεν πρόκειται να σηκωθεί!
Η φώτο εμφανίζεται για ένα καρέ στο 01:51 και 03:51
H συγκεκριμένη τεχνική είναι μια από τις πολλές που χρησιμοποιεί το σύστημα για να μας κάνει να σκεφτόμαστε και να πράττουμε με τον τρόπο που θέλει αυτό, χρησιμοποιώντας τον υπνωτισμό και τα υποσυνείδητα μηνύματα ήχου, φωτός, χρωμάτων και εικόνας.
Αν δεν παίζει το βίντεο εδώ, δείτε το στην διεύθυνση: http://www.youtube.com/watch?v=NTBEwfcra6M&feature=player_embedded
Είναι μόνο στα Αγγλικά αλλά αξίζει να δείτε πως έχουν καρφωθεί στις καρέκλες τους και δεν μπορούν να σηκωθούν. Αυτό δείχνει πόσο ευάλωτος είναι ο ανθρώπινος εγκέφαλος στον υπνωτισμό των ΜΜΕ!
Eπειδει η ανάλυση της εικόνας στο internet του βιντεο είναι μικρη στις περισότερες περιπτώσεις δεν δουλέυει.
Αντισταθείτε στην μαζική πλύση εγκεφάλου της τηλεχαύνωσης!
Μάθετε τις τεχνικές που χρησιμοποιεί η NWO για να σας έχει σκλάβους στο σύστημα.

πηγηthesecretrealtruth.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου