Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ταλιατελες με φιλετάκια στρογκανόφ


Υλικά για 4 μερίδες
ΥΛΙΚΑ
* 1 πακέτο ταλιατελες
* 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
* 500 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο ή ψαρονέφρι
* 250 γρ. φρέσκα λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
* 250 γρ. μανιτάρια πλευρώτους ψιλοκομμένα
* 1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
* 1/4 φλιτζ. κρασί
* 2 κουτ. της σούπας σόγια σος
* 1 κουτ. της σούπας μουστάρδα
* 2 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
* 1 φλιτζ. τριμμένη παρμεζάνα
* 3 κουτ. της σούπας βούτυρο
* αλάτι
* πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόψτε το κρέας σε μικρά κομμάτια. Σοτάρετε στο βούτυρο το κρεμμύδι, το σκόρδο και το κρέας για 5-6 λεπτά σε δυνατή φωτιά και προσθέστε τα μανιτάρια. Αφήστε για λίγα λεπτά ανακατεύοντας και όταν μαραθούν τα μανιτάρια, σβήστε με το κρασί και ρίξτε τη σόγια σος, τη μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος. Ανακατέψτε και αφήστε τη σάλτσα για λίγα λεπτά στη φωτιά. Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και στραγγίστε τα. Ανακατέψτε τα με τη σάλτσα, την παρμεζάνα και το μαϊντανό και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου