Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

menu 1-a

ΣΑΛΑΤΕΣ
  • Χωριατικη  .......4.50
  • Αγγουρο-Ντοματα .......3.00
  • Μαρουλι ........3.00
  • Λαχανο-Καροτο ......3.00
  • Του Σεφ ( Αλλαντικα-Τυρια ) ...5.50     (Τονου) ......6.00
  • Πρασινη -Λιαστη Ντοματα -Παρμεζανα ......6.00
  • FastGood Γκουρμε ......6.00

ΟΡΕΚΤΙΚΑ-ΑΛΕΙΦΕΣ
  • Ρωσικη .....2.50
  • Τυροσαλατα ......2.50
  • Τζατζικι ......3.00
  • Γαλοτυρι ......3.00
  • Φετα ......2.50
  • Πατατες Τηγανητες ......2.50
  • Πατατες Φουρνου ......3.00
  • Λαχανικα Βραστα Αναμικτα ......3.00
  • Ρυζι Πιλαφι ......3.00
  • Πιπεριες Ψητες Φλωρινης ......3.00
ΦΑΓΗΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ
  • Σνιτσελ Χοιρινο .......6.50
  • Σνιτσελ Κοτοπουλου ......6.50
  • Φιλετο Κοτοπουλου ......6.00
  • Χοιρινη Μριζολα ......6.50
  • Μριζολακια  Χοιρινα ......6.50
  • Πα'ι'δακια Αρνιου ......7.50
  • Ψαρονεφρι Χοιρινο ......7.00
  • Μπιφτεκι Μοσχαρισιο ......6.00

....προτεινομενες συνοδευτικες σαλτες για κρεατικα της ωρας

  • Αλα κρεμ με Μανιταρια ......1.00
  • Σως Ροκφορ ......2.00
  • Σως Μουσταρδας ......1.00
  • Κοκκινη Μεσογειακη ......1.00
  • Κοκκινη Γλυκοξινη Ορεκτικη ......1.50
ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ - ΦΟΥΡΝΟΥ

  • Μοσχαρι Κοκκινιστο ......6.50
  • Μοσχαρι Αλα κρεμ Μανιταρια .....7.50
  • Κοτοπουλο Φουρνου Λεμονατο ......5.00
  • Κοτοπουλο Κατσιατορε ( Κυνηγου) ......6.50
  • Κοτοπουλο Μιλαναιζ (Αυγολεμονο) ......6.00
ΣΟΥΠΕΣ
  • Μοσχαρι Βραστο με Λαχανικα ......6.00
  • Κοτοπουλου Ρυζι Αυγολεμονο ......5.00
  • Αναμικτων Λαχανικων ......3.50
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
  • Σπαγγετι Βουτυρου ......3.50
  • Πεννες Βουτυρου ......4.00
  • Τορτελλινι Γεμιστα Βουτυρου ......4.50
....προτεινομενες συνοδευτικες σαλτσες ζυμαρικων
  • Κρεμα Καρμποναρα ......2.50
  • Κρεμα Τεσσαρων Τυριων ......3.00
  • Κρεμα Μανιταριων ......2.50
  • Ναπολιταιν Φρεσκιας Ντοματας & Βασιλικου ......1.00
  • Μπολονεζ  Μοσχαρισιου Κιμα ......2.00
ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΒΑ
ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ & ΠΟΤΩΝ

ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  2410660912   &    What's Up  6944511377
Ωρες Λειτουργειας             Εως              


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου