Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Χοιρινή πανσέτα με σάλτσα μπάρμπεκιου



‎.............ΥΛΙΚΑ.......




* 1 κιλό χοιρινή πανσέτα κομμενη σε μπριζολακια



Για τη σάλτσα μπάρμπεκιου:



* 3 κ. σ. μαύρη ζάχαρη



* 2 κ. σ. μουστάρδα



* 2 κ. γλ. πάπρικα



* 2 σκ. σκόρδο τριμμένες



* 1 κ. γλ. σκόνη κόλιανδρο



* 1 κ. γλ. θυμάρι



* 1 κ. γλ. βασιλικό



* 1 κ. γλ. ρίγανη



* 1 κ. γλ. κίμινο



* 2 κ. γλ. αλάτι



* 2 κ. γλ. τριμμένο μαύρο πιπέρι



* 1 φλ. κέτσαπ



* 1/3 φλ. ηλιέλαιο
..............ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ.......
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα μπάρμπεκιου. Αλείφουμε με αυτή τα κομμάτια του χοιρινού και τα βάζουμε σε ένα βαθύ ταψί και τα αφήνουμε να μαριναριστούν όλο το βράδυ στο ψυγείο.
-Βάζουμε τα χοιρινά μπριζολακια στη σειρά σε αντικολλητικό ταψί, περιχύνουμε με τη μαρινάδα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμους για 1 ώρα περιπου.
Σερβίρουμε το κρέας και το περιχύνουμε με τα υγρά του ταψιού.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ......!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου