Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ο Ντάισελμπλουμ ένας από τους παραλήπτες των οκτώ «τρομο- δεμάτων» - Αποστολέας ο Βαρουφάκης

Ο Ντάισελμπλουμ ένας από τους παραλήπτες των οκτώ «τρομο- δεμάτων» - Αποστολέας ο Βαρουφάκης

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία για οκτώ ύποπτα δέματα που εντοπίστηκαν στο Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι τη Δευτέρα (20/3/2017) - Ένας από τους παραλήπτες φέρεται να είναι ο Γερούν Ντάισελμπλουμ - Ως αποστολείς των δεμάτων μεταξύ άλλων είναι πανεπιστημιακοί καθηγητές και ο Γιάνης Βαρουφάκης
Ο εντοπισμός των φακέλων, που δεν πρόλαβαν να φύγουν από το Κέντρο Διαλογής για το «Ελευθέριος Βενιζέλος», έγινε, αφού αυξήθηκαν κατακόρυφα τα μέτρα ελέγχου μετά τις αποστολές σε Βερολίνο και Παρίσι και έτσι κάθε ύποπτος φάκελος μπαίνει στο μικροσκόπιο των ελεγκτών.
Σύμωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ένας από τους παραλήπτες των «τρομο - δεμάτων» φέρεται να είναι ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ως αποστολείς των δεμάτων εμφανίζονται μεταξύ άλλων ο Γιάνης Βαρουφάκης αλλά και πανεπιστημιακοί καθηγητές.
Σημειώνεται ότι οι φάκελοι είναι όμοιοι με τους δύο φάκελους που εστάλησαν από την «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και στο γραφείο του ΔΝΤ στο Παρίσι.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ενδεχομένως υπάρχουν και άλλοι φάκελοι.
Οι κατασχεμένοι φάκελοι έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου και θα ελεγχθούν αρχικά για εκρηκτικούς μηχανισμούς και στη συνέχεια για τυχόν αποτυπώματα ή δείγματα DNA.
Σημειώνεται ότι η Αντιτρομοκρατική είχε εκφράσει φόβους για το ενδεχόμενο οι τρομοκράτες να πραγματοποιήσουν μαζική αποστολή δεμάτων θανάτου με αποδέκτες υψηλόβαθμους αξιωματούχους της ΕΕ.


πηγη newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου