Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Τον σκότωσε και έπειτα θέλησε να τον μαγειρέψει..!!!


Μία γυναίκα από το Πακιστάν ξεπέρασε κάθε όριο, όταν σκότωσε τον σύζυγό της και έπειτα προσπάθησε να μαγειρέψει κομμάτια από το σώμα του σε μία κατσαρόλα. Αιτία για το φονικό ήταν η επιθυμία του άντρα να παντρευτεί μία άλλη γυναίκα.
Σύμφωνα με ισλαμικό νόμο, ένας άντρας πρέπει να πάρει έγκριση από την πρώτη γυναίκα του πριν τον δεύτερο γάμο του, πράγμα που στην περίπτωση αυτή δεν ενέκρινε η σύζυγος.
Η αστυνομία του Πακιστάν συνέλαβε την Zainab Bibi και τον ανιψιό της Zaheer, στην περιοχή Shah Faisal του Karachi, ενώ μία πρώτη έρευνα στο σπίτι ανακάλυψε την κατσαρόλα με την σάρκα του άτυχου συζύγου.
 
"Σκότωσαν τον Ahmed Abbas, έκοψαν το σώμα του σε κομμάτια και επρόκειτο να τον μαγειρέψουν σε κατσαρόλα", είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας Nadeem Baig.
Τις αρχές ειδοποίησε ένα γείτονας, ενώ οι άνθρωποι της αστυνομίας ανακάλυψαν επίσης το μαχαίρι που διαμέλισε το σώμα του άτυχου άντρα.
"Υπάρχουν δύο παράγοντες πίσω από την πρόθεσή της να μαγειρέψει τον σύζυγο. Για να καταστρέψει τα αποδεικτικά στοιχεία και για να ξεσπάσει το τεράστιο μίσος της εναντίον του", συνέχισε ο Baig. 
πηγη το Βημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου