Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Δια της δικαστικής οδού θα αντιμετωπίσουν το αδιέξοδο με τον ΟΑΕΕ οι επαγγελματίες της Ξάνθης



Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των τοπικών επαγγελματιών για την πρωτοβουλία ενημέρωσης, που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Ξάνθης, για το μείζον θέμα των...

«ανασφάλιστων – ασφαλισμένων», οφειλετών και μη, του ΟΑΕΕ . Τις συμβουλές της παρείχε η νομική σύμβουλος, Πόπης Συμεωνίδου με στόχο να βρεθεί η νομική φόρμουλα δικαίωσης των επαγγελματιών του Νομού προκειμένου να ανακουφιστούν από τα δυσβάσταχτα βάρη για υπηρεσίες που δεν τους παρείχαν και, κυρίως, να απολαμβάνουν περίθαλψης.

Στην ευρεία σύσκεψπου πραγματοποιήθηκε , όπως αναφέρει η νομική σύμβουλος του επιμελητηρίου Πόπη Συμεωνίδου, έγινε μια ενημέρωση για τις νομικές κινήσεις που πρέπει να γίνεουν από πλευράς επαγγελματιών για την σφράγιση των βιβλιαρίων υγείας του ΟΑΕΕ.

4 ασφαλισμένοι έχουν κερδίσει ασφαλιστικά μέτρα με τον ΟΑΕΕ στην Ξάνθη. Nέα συνάντηση την Παρασκευή 13/6

Όπως, προσθέτει η κυρία Συμεωνίδου έως σήμερα υπάρχουν 4 νέες αποφάσεις σε επίπεδο ασφαλιστικών μέτρων που δίνουν τη δυνατότητα για τη σφράγιση των βιβλιαρίων ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και την αναστολή των καταδιωκτικών μέτρων σε βάρος των οφειλετών.

Η Συντονιστική Επιτροπή η οποία ορίστηκε μετά τη σύσκεψη, καλεί όλους τους «ανασφάλιστους – ασφαλισμένους», οφειλέτες και μη του ΟΑΕΕ να επικοινωνήσουν με τα Σωματεία τους προκειμένου να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να συμμετάσχουν στις δικαστικές ενέργειες κατά του Ο.Α.Ε.Ε. Επίσης , μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Ξάνθης (κα. Δέσποινα Σιαμίδου, τηλ.: 2541064213) για περισσότερες πληροφορίες προκειμένου να εφοδιαστούν με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία θα πρέπει να προσκομίσουν στην επόμενη συνάντηση που θα γίνει την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης.

xanthipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου