Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΛΑΡΙΣΑ Χωρίς διανυκτερεύοντα βενζινάδικα από σήμερα

Τα πάνω – κάτω έρχονται στη λειτουργία των πρατηρίων υγρών καυσίμων μετά την απελευθέρωση που ισχύει στον κλάδο.


Χωρίς διανυκτερεύοντα βενζινάδικα από σήμερα
Το ωράριο είναι το σημείο στο οποίο εντοπίζονται σημαντικές αλλαγές, για αυτό και από σήμερα παύει να ισχύει ο κατάλογος διανυκτερευόντων πρατηρίων, όπως συνέβαινε στο παρελθόν.

Πάντως, από τις αλλαγές δεν κρίνεται πιθανό να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τον εφοδιασμό των καταναλωτών. Μάλιστα, σε δήλωση της προέδρου των Λαρισαίων βενζινοπωλών κ. Έλλης Παπαδοπούλου στην εφημερίδα «ΚΟΣΜΟΣ» επισημαίνεται ότι τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα εκδοθεί πίνακας με δέκα πρατήρια ασφαλείας για την πόλη της Λάρισας, τα οποία θα λειτουργούν από τις 10 έως τις 12 το βράδυ, ώστε να βοηθούνται οι καταναλωτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι βενζινοπώλες αναμένεται να ασκήσουν πιέσεις στην επόμενη κυβέρνηση ώστε να επανέλθει το ωράριο με εκ περιτροπής λειτουργία κατά τις νυχτερινές ώρες, τις Κυριακές και τις αργίες. «Στο νομό Λάρισας υπήρχε τάξη και σειρά στη λειτουργία των πρατηρίων και τώρα αυτά χαλάνε» υπογραμμίζει η κ. Παπαδοπούλου, ενώ με τις αλλαγές τονίζει ότι θα πληγεί η ποιότητα ζωής τόσο των βενζινοπωλών, όσο και των υπαλλήλων στα πρατήρια.πηγη κοσμοςλαρισα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου