Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Πως αντιδρά στην απιστία το κάθε ζώδιο;

Πως αντιδρά στην απιστία το κάθε ζώδιο;


Μάθετε τι σας περιμένει σύμφωνα με το ζώδιο του συντρόφου σας

Απατήσατε και ελπίζετε σε συγχώρηση; Περιμένετε να ξεχαστεί έτσι, χωρίς αντίποινα, χωρίς τσακωμούς; Με κάποια ζώδια μπορεί να το καταφέρετε με κάποια άλλα δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Όλα σίγουρα έχουν το δικό τους τρόπο αντίδρασης στην απιστία! Για δείτε λοιπόν, τι να περιμένετε σε περίπτωση που απατήσατε…
Κριός 
Θα πετάξει όλα σας τα προσωπικά αντικείμενα και ρούχα και θα χαλάσει το αυτοκίνητο ή ότι αγαπάτε. Θα χακάρει το λογαριασμό σας στο Facebook και θα σας ξευτιλίσει σε όλο το διαδίκτυο.
Ταύρος 
Θα βάλει φαγουρόσκονη σε όλα τα ρούχα και τα εσώρουχά σας, θα κλείσει τραπέζι σε ένα καλό εστιατόριο και θα απολαύσει το δείπνο του με εσάς να γίνεστε ρεζίλι, καθώς θα ξύνεστε όλη την ώρα.
Δίδυμοι 
Θα βάλει ιό στον υπολογιστή σας, θα ρίξει το κινητό σας στο νερό (ουπς, μου “πεσε) και μετά θα βγάλει «εφημερίδα» με ένα σωρό καθόλου κολακευτικά κουτσομπολιά για σας.
Καρκίνος 
Θα πάρει τηλέφωνο τη μητέρα σας και θα αρχίσει να της λέει τι κάνατε, πόσο υπέφερε και ενδεχομένως να τα ακούσει κι αυτή στο τέλος με τέτοιο παιδί – ντροπή που μεγάλωσε.
Λέων 
Θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή, όταν θα είστε σε πολύ κόσμο και θα σας ταπεινώσει δημόσια! Μετά θα αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά, αφήνοντας σας έρμαιο στα κακεντρεχή σχόλια.
Παρθένος 
Αφού σας παρακολουθήσει για να καταλάβει γιατί φτάσατε στην απιστία, μετά θα καταλήξει ότι δεν αξίζατε και θα σκίσει ό, τι σημειώσεις ή έγγραφα φιλούσατε, κάνοντας τα συρτάρια σας μπάχαλο.
Ζυγός 
Θα βγάλει όλα τα προσωπικά σας στοιχεία στη φόρα για να μπαίνουν διάφοροι με το δικό σας όνομα και να κάνουν αγορές από το ίντερνετ, χρεώνοντάς σας. 

Σκορπιός 
Θα σας κοιτάξει, θα σας ξανακοιτάξει και μετά θα φύγει. Καλά θα κάνετε κι εσείς αν θέλετε να επιζήσετε να αλλάξετε διεύθυνση, στοιχεία, μην πούμε και χώρα.
Τοξότης 
Ο πιο χαλαρός. Σιγά μην κάτσει να σκάσει. Θα φύγει και δεν πρόκειται ούτε να σας πει τίποτα ούτε και να κοιτάξει πίσω του ξανά. Απλά δεν υπάρχετε.
Αιγόκερως 
Θα προσποιηθεί ότι είναι καλά. Μετά θα πιάσει όλους τους φίλους του και θα τους πει ότι χωρίσατε γιατί έπρεπε να πάτε στο εξωτερικό για μια φοβερή δουλειά και δεν μπορούσε να σας εμποδίσει.
Υδροχόος 
Θα σας στείλει περί τα 60 μηνύματα στο κινητό και άλλα τόσα mail που θα σας λέει πόσο άχρηστοι και ηλίθιοι είστε, που δεν μπορούσατε να καταλάβετε τίποτα και μετά θα σας μπλοκάρει από παντού.
Ιχθύες 
Αφού μείνει να κοιτάει το ταβάνι γύρω στις δύο μέρες προσπαθώντας να καταλάβει τι πήγε στραβά, θα βάλει φωτιά στο σπίτι σας. Μετά θα πείσει τον εαυτό του ότι το φαντάστηκε και θα το ξεχάσει.

ΦΩΤΟ-Ηφαίστειο βγάζει... μπλε λάβα.



ΦΩΤΟ-Ηφαίστειο βγάζει... μπλε λάβα
ΦΩΤΟ-Ηφαίστειο βγάζει... μπλε λάβα

Υπάρχει αφθονία φυσικών «θησαυρών» κρυμμένων στα πιο ανυποψίαστα μέρη στη Γη. Ένας από αυτούς είναι και το ινδονησιακό ορυχείο θείου Kawah Ijen, που αποτελεί μέρος του ηφαιστείου Ijen, στην ανατολική Ιάβα της Ινδονησίας.
Το ηφαίστειο είναι ενεργό και βρίσκεται σε 200 μέτρα βάθος, ενώ διαθέτει τη μεγαλύτερη όξινη λίμνη θειικού οξέος στον κόσμο.
Ανθρακωρύχοι μεταφέρουν το θείο με καλάθια από τον πυθμένα του κρατήρα. Και αν την ημέρα το Kawah Ijen είναι ένας συνηθισμένος βραχώδης κρατήρας, το βράδυ μεταμορφώνεται σε ένα εντυπωσιακό… σόου μπλε φωτός!
perierga.gr - Ηφαίστειο στην Ινδονησία βγάζει... μπλε λάβα!
Καθώς ο ήλιος δύει, μια απόκοσμη πυράκτωση αναδύεται από τα βάθη του κρατήρα. Το υψηλής θερμοκρασίας υγρό θείο που ρέει από την άκρη της λίμνης φουντώνει σε μπλε φλόγες που φτάνουν μέχρι και τα 5 μέτρα σε ύψος.
Το θείο που εξορύσσεται στο Kawah Ijen είναι από τα πιο αγνά στην Ινδονησία και χρησιμοποιείται στη βιομηχανία τροφίμων και χημικών.
Ο φωτογράφος Olivier Grunewald απαθανάτισε τις φωτογραφίες που βλέπετε, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του από τις αναθυμιάσεις και τα αέρια, ενώ στην προσπάθειά του να λάβει τις εκπληκτικές φωτογραφίες έχασε δύο φακούς και μια φωτογραφική μηχανή.
Το αποτέλεσμα ωστόσο τον δικαίωσε!
perierga.gr - Ηφαίστειο στην Ινδονησία βγάζει... μπλε λάβα!
perierga.gr - Ηφαίστειο στην Ινδονησία βγάζει... μπλε λάβα!
perierga.gr - Ηφαίστειο στην Ινδονησία βγάζει... μπλε λάβα!
perierga.gr - Ηφαίστειο στην Ινδονησία βγάζει... μπλε λάβα!
perierga.gr - Ηφαίστειο στην Ινδονησία βγάζει... μπλε λάβα!
perierga.gr - Ηφαίστειο στην Ινδονησία βγάζει... μπλε λάβα!

Πηγή: periegra

Η εξέλιξη της ροκ σε ένα σχεδιάγραμμα animation

FROM GOSPEL TO GRUNGE - A ROCK TIME MACHINE


The history of rock music is pretty interesting. Everyone knows that it's roots lie in genres like Gospel, but what about all the other genres?

How did Cowpunk come about? Or Indie Rock? Or Nu Metal?

These are the sorts of questions we ask ourselves here at Concert Hotels (oh, and other important topics like what we should have for lunch).

Curiosity piqued, we decided to trace the roots of the various rock genres, kinda like 'Who do you think you are?' but for rock music, and then visualize it.

We embarked upon what turned into a mammoth research task, the likes of which none of us have undertaken since college. But we stuck with it. We think it was worth the effort.

Ladies and gentlemen, we give you our Rock Time Machine - click here to journey through 100 years of rock in less than a minute.

And there's more - while we were at it we thought it might be pretty cool to be able to hear a sample of each genre.

So turn your speakers up to 11 (or pop your headphones in if you're the considerate type) - you never know, you might just find a new music genre to fall in love with.


Click image to see the full interactive music graphic

Θα πάθετε ΣΟΚ μόλις δείτε το όριο και την οφειλή της πιστωτικής κάρτας του Κοντομηνά

Τεράστια οφειλή - προκλητικό όριο από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε πιστωτική του Κοντομηνά

Στοιχεία σοκ αποκαλύπτονται από την ανάγνωση του πορίσματος της δικαιοσύνης για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Και αυτό διότι όπως αναφέρεται στο πόρισμα η οφειλή του επιχειρηματία κ. Δημήτρη Κοντομηνά στην πιστωτική κάρτα που του είχε χορηγήσει το ΤΤ έφτανε το πρωτοφανές ποσό των 2,293 εκ Ευρώ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα του πορίσματος που έφεραν στη δημοσιότητα τα ΝΕΑ.

kontominas

Τα 2,293 εκ Ευρώ ένα ποσό που ίσως να μην έχει προηγούμενο ακόμα και για επιχειρηματίες ιδιοκτήτες των τραπεζών αν και οι τράπεζες δεν είναι ασυνήθιστο να δίνουν σχετικά υψηλά όρια σε πιστωτικές κάρτες επιφανών επιχειρηματιών. Φυσικά με τέτοιο ύψος οφειλής είναι απορίας άξιον σε πόσο διάστημα ο κ. Κοντομηνάς χρησιμοποιούσε την κάρτα για αγορές καταναλωτικών αγαθών ενώ γεννάται και το ερώτημα αν η χρήση της κάρτας γινόταν μόνο για αγορές ή και για ανάληψη μετρητών.
 πηγη πρισμα