Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Σαλάτα με λαδοκούλουρα Κυθήρων

Σαλάτα με λαδοκούλουρα Κυθήρων

υλικά γιά 6-8 άτομα
8-10 λαδοκούλουρα Κυθήρων
300 γρ. ξινομυζήθρα φρέσκια
3 ώριμες ντομάτες
3 σκ.σκόρδο
1/2 ματσάκι ρόκα και μερικά κλωνάρια γιά γαρνίρισμα
1/2 φλ.τσ. ε.π. ελαιόλαδο
2 κ.σ. φρέσκια ρίγανη ή βασιλικό
1φλ.τσ. νερό με 4 κ.σ. ξύδι
αλάτι, πιπέρι

Παρασκευή

Σε βαθύ πιάτο βάζουμε το ξύδι με 1 φλ.τσ. νερό και βουτάμε ένα ένα τα λαδοκούλουρα γιά μερικά δευτερόλεπτα. Τα τοποθετούμε πλάι-πλάι σε πιατέλα. Πολτοποιούμε στο μπλέντερ τις ντομάτες, τη ρόκα (αφαιρώντας τυχόν σκληρά κοτσάνια), το σκόρδο, 3 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, σταματώνατας το χτύπημα μόλις γίνουν πολτός. Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε το αλατοπίπερο. Μοιράζουμε αυτή τη σάλτσα με κουτάλι επάνω στα λαδοκούλουρα και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη ή το βασιλοκό. Σ' ένα πιάτο λυώνουμε ελαφρά με πιρούνι την ξινομυζήθρα και τη σκορπάμε επάνω στα λαδοκούλουρα. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και γαρνίρουμε το πιάτο με κλωνάρια ρόκας.
unami

Κεσαδίγιας (quesadillas)

Κεσαδίγιας (quesadillas)
υλικά για 10 κομμάτια
10 μεγάλες τορτίγιας (μεξικάνικες πίτες)
400 γρ. τριμμένο τσένταρ ή άλλο μαλακό τυρί που λιώνει
ελαιόλαδο ή σπορέλαιο για το τηγάνισμα
προαιρετικά και κατά προτίμηση:
κομματάκια ψητού κοτόπουλου
φρέσκα μανιτάρια σε φετάκια
μαύρες ελιές, ψιλοκομμένες
ντομάτα σε λεπτές φέτες
μαρούλι ή σάλτσα γκουακαμόλε για συνοδεία

παρασκευή

Σ' ένα αντικολλητικό, μέτριο τηγάνι ζεσταίνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο (περ. 1 κ.γ.), φροντίζοντας να καλύψει το τηγάνι. Βάζουμε μία τορτίγια και όταν αρχίσει να σχηματίζει φουσκάλες σκορπάμε επάνω 2-3 κ.σ. τριμμένο τυρί και αν θέλουμε, κάποιο άλλο υλικό (αν βάλουμε κυβάκια κοτόπουλου, την ονομάζουμε κεσαδίγια κοτόπουλου). Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το τυρί να λιώσει και την τορτίγια να ροδίσει, αλλά να παραμείνει μαλακή, περίπου 1'-2'. Τότε σηκώνουμε με σπάτουλα τη μία πλευρά και τη διπλώνουμε σαν ομελέτα. Τη βάζουμε σε πιατέλα και συνεχίζουμε με τις υπόλοιπες. Τις σερβίρουμε κομμένες σε κομμάτια, με σαλάτα μαρούλι ή με σάλτσα-ντιπ γκουακαμόλε (με αβοκάντο).
unami

"Φουζίλι" με τοματίνια και μελιτζάνα

υλικά γιά 4 άτομα
400 γρ. φουζίλι (ή άλλο κοντό ζυμαρικό)
300 γρ. τοματίνια
2 μέτριες μελιτζάνες μακρόστενες
2 σκ.σκόρδο
1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη (ή 1 κ.γ. ξερή)
1/2 φλ.τσ. ε.π. ελαιόλαδο
1/2 φλ.τσ. φέτα χοντροτριμμένη ή λυωμένη με το πιρούνι
αλάτι, πιπέρι

παρασκευή

Πλένουμε τις μελιτζάνες, τις κόβουμε σε χοντρές φέτες και τις βάζουμε σε αλατισμένο νερό. Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο με 1 σκ. σκόρδο και ρίχνουμε τα τοματίνια, κομμένα στη μέση. Αλατίζουμε και αφήνουμε να ψηθούν σε μέτρια φωτιά περίπου 10΄, μέχρι να μελώσουν. Ανακατεύουμε προσεκτικά, γιατί δεν θέλουμε να χαλάσει το σχήμα τους. Στο τέλος ρίχνουμε τη ρίγανη, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και την άλλη σκελίδα σκόρδου τριμμένη ή λυωμένη.
Στεγνώνουμε τις μελιτζάνες και τις κόβουμε σε κυβάκια. Τις τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν. Τις προσθέτουμε στο τηγάνι με τα τοματίνια και ανακατεύουμε προσεκτικά.
Σρταγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Ανακετεύουμε στη φωτιά γιά 2' και σερβίρουμε, βάζοντας επάνω σε κάθε πιάτο 2 κ.σ. φέτα τριμμένη.
unami

Πως να ελέγξεις ενα έθνος

Η επίδειξη που θα δείτε, έγινε ζωντανά (σε μεγάλη κλίμακα) από την τηλεόραση της Μ. Βρετανίας στις 18/09/09. Αυτό το σοκαριστικό πείραμα δείχνει το πως προγραμματίζεται ο άνθρωπος, όταν λαμβάνει υποσυνείδητα μηνύματα, από τα τηλεοπτικά προγράμματα (προγραμματισμός) και τις διαφημίσεις.
Πρέπει να λάβετε υπόψιν σας το γεγονός της απαγόρευσης της χρησιμοποίησης υποσυνείδητων μηνυμάτων εδώ και δεκαετίες, αλλά κανείς δεν εφαρμόζει το νόμο αυτό πουθενά.
Στην αρχή χρησιμοποιεί τον κλασικό τρόπο υπνωτισμού και στην συνέχεια μεταδίδει με την μορφή εικόνας, υποσυνείδητα, φωτογραφίες σε καρέ, ενός άνδρα που είναι δεμένος σε μια καρέκλα. Με τον τρόπο αυτό και με την βοήθεια περίεργων σημάτων και γραμμών πείθει τον ανθρώπινο εγκέφαλο πως είναι δεμένος και όση πίεση και αν ασκήσει, δεν πρόκειται να σηκωθεί!
Η φώτο εμφανίζεται για ένα καρέ στο 01:51 και 03:51
H συγκεκριμένη τεχνική είναι μια από τις πολλές που χρησιμοποιεί το σύστημα για να μας κάνει να σκεφτόμαστε και να πράττουμε με τον τρόπο που θέλει αυτό, χρησιμοποιώντας τον υπνωτισμό και τα υποσυνείδητα μηνύματα ήχου, φωτός, χρωμάτων και εικόνας.
Αν δεν παίζει το βίντεο εδώ, δείτε το στην διεύθυνση: http://www.youtube.com/watch?v=NTBEwfcra6M&feature=player_embedded
Είναι μόνο στα Αγγλικά αλλά αξίζει να δείτε πως έχουν καρφωθεί στις καρέκλες τους και δεν μπορούν να σηκωθούν. Αυτό δείχνει πόσο ευάλωτος είναι ο ανθρώπινος εγκέφαλος στον υπνωτισμό των ΜΜΕ!
Eπειδει η ανάλυση της εικόνας στο internet του βιντεο είναι μικρη στις περισότερες περιπτώσεις δεν δουλέυει.
Αντισταθείτε στην μαζική πλύση εγκεφάλου της τηλεχαύνωσης!
Μάθετε τις τεχνικές που χρησιμοποιεί η NWO για να σας έχει σκλάβους στο σύστημα.

πηγηthesecretrealtruth.

Τα εμβολιασμένα παιδιά παρουσιάζουν έως και 500% περισσότερες ασθένειες!

Οι υποψίες έχουν επιβεβαιωθεί για όσους ήταν δύσπιστοι σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών. Μία πρόσφατη μεγάλη μελέτη επιβεβαιώνει άλλες ανεξάρτητες ερευνητικές μελέτες που συνέκριναν μη εμβολιασμένα παιδιά με εμβολιασμένα.
Όλα δείχνουν ότι τα εμβολιασμένα έχουν 2 έως και 5 φορές περισσότερες ασθένειες στην παιδική ηλικία και αλλεργίες από αυτά που δεν έχουν εμβολιαστεί.
Αρχικά , η πρόσφατη μελέτη συνεχίστηκε με παιδιά που δεν εμβολιάστηκαν πηγαίνοντας κόντρα σε μία Γερμανική εθνική έρευνα που διεξήχθη από το KIGGS στην οποία συμπεριλαμβάνονταν 17000 παιδιά μέχρι την ηλικία των 19.

Ωστόσο, η αμερικανική σύνδεση με την έρευνα του Bachmair μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα vaccineinjury.info που έχει προσθέσει έναν σύνδεσμο για τους γονείς εμβολιασμένων παιδιών για συμμετοχή σε αυτή. Μέχρι στιγμής η εν εξελίξει έρευνα έχει επίσης πάνω από 11000 συμμετοχές κυρίως από τις ΗΠΑ.
Τα αποτελέσματα ήταν παρόμοια. Φυσικά καμία από αυτές τις μελέτες δεν δημοσιοποιήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Καμία δεν χρηματοδοτήθηκε από τα κέντρα ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων ή από τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας ή οποιονδήποτε εθνικό ή διεθνή οργανισμό για την υγεία και την ιατρική.

Δεν τολμούν να συγκρίνουν την υγεία των μη εμβολιασμένων παιδιών με των εμβολιασμένων καθώς υπάρχει κίνδυνος να διαταραχθεί η μανία εμβολιασμού. Η εστίαση κάθε μελέτης ήταν ως επί το πλείστον στις παιδικές ασθένειες που παρουσιάζουν τα παιδιά καθώς αναπτύσσονται. Οι θανατηφόρες επιπτώσεις των εμβολίων δεν αποτελούσαν ποτέ το επίκεντρο δεδομένου ότι λίγοι, 5% ή και λιγότεροι, δεν έκαναν χρήση του συστήματος αναφοράς ανεπιθύμητων τραυματισμών από εμβόλια (VAERS) για λόγους όπως:

Είναι ένα πολύπλοκο σύστημα που καταναλώνει χρόνο από την πρακτική ενός ιατρού.
Οι περισσότεροι γονείς δεν γνωρίζουν τίποτα για αυτό.
Λαμβάνονται υπόψη μόνο οι ανεπιθύμητες παρενέργειες μετά τους εμβολιασμούς
Το σύστημα είναι προαιρετικό και οι περισσότεροι ιατροί δεν θέλουν να ενοχοποιήσουν τον εμβολιασμό με αρνητικές παρενέργειες.
Κατά συνέπεια, ακόμα και οι χειρότερες παρενέργειες, αναγνωρίζονται ελάχιστα ενώ τα μακροπρόθεσμα αρνητικά θέματα υγείας που προκύπτουν από τα εμβόλια δε θεωρούνται σχετικά.

Σύνοψη διαφορετικών μελετών
Οι ασθένειες της παιδικής ηλικίας που αναφέρονται από ερωτηθέντες από ανεξάρτητες έρευνες εμπλέκουν το άσθμα, την αμυγδαλίτιδα, χρόνια βρογχίτιδα , ιγμορίτιδα, αλλεργίες, έκζεμα , μολύνσεις αυτιών, διαβήτης, διαταραχές στον ύπνο, ενούρηση, δυσλεξία, ημικρανίες, υπερκινητικότητα, επιληψία, κατάθλιψη και πιο αργή ανάπτυξη του λόγου και των κινητικών δεξιοτήτων.
Το 1992 , μία ομάδα από τη Νέα Ζηλανδία επονομαζόμενη «Εταιρία Ανοσοποιητικής Ενημέρωσης» έκανε έρευνα με 245 οικογένειες και 495 παιδιά. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε 226 εμβολιασμένα και 269 μη εμβολιασμένα. 81 οικογένειες είχαν τόσο εμβολιασμένα όσο και μη εμβολιασμένα παιδιά.
Οι διαφορές ήταν δραματικές με τα μη εμβολιασμένα παιδιά να παρουσιάζουν πολύ μικρότερο ποσοστό των κοινών παιδικών ασθενειών σε σχέση με τα εμβολιασμένα παιδιά. (
http://www.vaccineinjury.info/images/stories/ias1992study.pdf).
Μία διαφορετική έρευνα στο νότιο νησί της Νέας Ζηλανδίας μεταξύ των παιδιών που γεννήθηκαν από το 1977 και έπειτα έδειξε ότι κανένα μη εμβολιασμένο δεν είχε εκδηλώσεις βρογχικού άσθματος ενώ το 25% των εμβολιασμένων υποβλήθηκαν σε θεραπεία για το άσθμα από την ηλικία των 10 ετών. (http://www.vaccineinjury.info/images/stories/ias1992study.pdf).
Πολλές από τις παρατηρήσεις από γονείς που δεν εμβολιάστηκαν μέσω του VaccineInjury.info ανάφεραν κίνδυνο από τα εμβόλια και ανησυχούσαν για την ανάπτυξη φυσικής ανοσίας.
Η συγγραφέας του βιβλίου «Vaccine Illusion», Δρ. Tetyana Obukhanych έχει πάει κόντρα με το δόγμα της ιατρικής της εκπαίδευσης. Ισχυρίζεται ότι η αληθινή ανοσία δεν παρέχεται από εμβόλια αλλά από το εάν έχει εκτεθεί κάποιος ή όχι στην αντίστοιχη νόσο.

http://www.naturalnews.com

Το τζίντζερ ασπίδα για το καρκίνο του προστάτη

Σε μια πρώτη μελέτη του είδους του, αξιολογώντας τις αντικαρκινικές ιδιότητες του φυτού τζίντζερ, (στο σύνολο και όχι μεμονωμένα) οι επιστήμονες από το κρατικό πανεπιστήμιο της Γεωργίας ανακάλυψαν ότι ολόκληρο το εκχύλισμα του τζίντζερ μπορεί να έχει ελπιδοφόρα αποτελέσματα στη πρόληψη του καρκίνου του προστάτη…

Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο που δημοσιεύεται στο περιοδικό British Journal of Nutrition, ο επικεφαλής αναπληρωτής καθηγητής της Βιολογίας, Ρίτου Ανέτζα αποκάλυψε πως το εκχύλισμα του τζίντζερ είχε σημαντικές επιπτώσεις στην προσπάθεια να σταματήσει την ανάπτυξη του καρκίνου των κυττάρων, καθώς και στην πρόκληση του θανάτου των κυττάρων σε ένα ευρύτερο φάσμα καρκινικών κυττάρων του προστάτη.

Επιπλέον, σε μελέτες που έγιναν σε ζώα αποκαλύφτηκε πως το εκχύλισμα του τζίντζερ δεν παρουσίασε σημαντική τοξικότητα σε φυσιολογικούς ιστούς, όπως ο μυελός των οστών. Η έρευνα έδειξε επίσης πολύ καλή υποχώρηση του όγκου έως και 60%.

Παρά τη σημαντική έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί για τις αντικαρκινικές ιδιότητες του τζίντζερ, ο Δρ Ανέτζα προτιμά να ακολουθεί μια πιο ολιστική προσέγγιση για να διερευνήσει το είδος των μορίων που εμπλέκονται.

Η αξιολόγηση των δεδομένων δείχνει ότι οι άνθρωποι θα έπρεπε να καταναλώνουν περίπου 100 γρ. εκχυλίσματος τζίντζερ στην καθημερινή τους διατροφή για την επίτευξη των ευεργετικών αποτελεσμάτων.

Ο Δρ Ανέτζα προτιμά να αναζητήσει φυσικούς, μη τοξικούς τρόπους για την καταπολέμηση του καρκίνου, χρησιμοποιώντας ήπια φάρμακα, εφόσον οι ενώσεις δεν προκαλούν σημαντικές και εξουθενωτικές παρενέργειες.

Αν και μπορεί να φαίνεται λογικό πως τα εκχυλίσματα φυτών μπορεί να έχουν θετικά αποτελέσματα, στην πράξη τα πράγματα δεν είναι έτσι, γιατί υπάρχουν τρισεκατομμύρια ενώσεις και άλλα περίπλοκα παράγωγα που μπορεί να ανατρέψουν τα αποτελέσματα των ερευνών , εξήγησε ο Δρ Ανέτζα.

Σύμφωνα με τον Δρ Ανέτζα απαιτείται περαιτέρω έρευνα σε ότι αφορά τις δόσεις και τους μηχανισμούς που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν, όμως τα ελπιδοφόρα δεδομένα μπορούν να δώσουν ελπίδα για μια επιτυχημένη μάχη ενάντια στη νόσο.

ΠΗΓΗ.ygeiaonline.gr

Είχαν μετατρέψει την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι - "Γέμιζαν" τη χώρα με όπλα κατευθείαν από την Αμερική

οπλα, αμερικη, ηπα, συνεληφθη
« Είχαν μετατρέψει την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι - "Γέμιζαν" τη χώρα με όπλα κατευθείαν από την Αμερική »
- Ο αρχηγός της οργάνωσης συνελήφθη στις ΗΠΑ - Έστελνε με αεροπλάνα τα όπλα στην Ιταλία και από εκεί οδικώς στην Αθήνα
- Οργανωμένες επιχειρήσεις της αστυνομίας σε Αθήνα, Ζάκυνθο και Κρήτη
- Γνωστός κρητικός καλλιτέχνης που μαγεύει το κοινό με το λαούτο του μπλεγμένος στο κύκλωμα
- Η ΕΛ.ΑΣ συνεργάστηκε με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων των ΗΠΑΚύκλωμα εμπορίας όπλων απο τις ΗΠΑ στην Ελλάδα, με κύριο προορισμό την Κρήτη, εξαρθρώθηκε απο την Δίωξη Οργανωμένοιυ Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων των Η.Π.Α.

Συνελήφθησαν, μετά απο οργανωμένη επιχείρηση της Αστυνομίας σε Αττικη, Ζάκυνθο και Ρέθυμνο τρία άτομα, ενώ στην Αμερική συνελήφθη ο αρχηγός του κυκλώματος, ο οποίος είναι ένας 45χρονος Ελληνοαμερικανός.

Η έρευνα για την υπόθεση άρχισε πριν απο τέσσερις μήνες, όταν τον περασμένο Μάρτιο εντοπίστηκε και ανακλήθηκε απο τους Αμερικανούς, στη Νάπολη της Ιταλίας, ένα φορτίο με 69 πυροβόλα όπλα, διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και μεγάλου αριθμού πυρομαχικών και συνελήφθη στις ΗΠΑ ο αρχηγός, στις αρχές Ιουνίου.

Όπως διαπιστώθηκε, ο Ελληνοαμερικανόις αγόραζε τα όπλα και τα πυρομαχικά απο τις ΗΠΑ, τα φόρτωνε σε αυτοκίνητα ιδιοκτησίας του και τα έστελνε με πλοία στη Νάπολη, απ' όπου τα παραλάμβαναν Έλληνες απο τη Ζάκυνθο και έστελναν το μεγαλύτερο μέρος στην Κρήτη. Εκεί τα παραλάμβανε 67χρονος απο χωριό του Ρεθύμνου.

Με τον ίδιο τρόπο, τον Ιανουάριο του 2010, εισήγαγαν 40 πυροβόλα όπλα (κυρίως περίστροφα και πιστόλια) και 1500 σφαίρες, τα οποία όπως προκύπτει από τα στοιχεία της έρευνας, κατέληξαν στη Ζάκυνθο.

Κατά την συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας, συνελήφθησαν στη Ζάκυνθο δύο από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ηλικίας 37 και 44 ετών, και σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο σπίτι ενός από τους συλληφθέντες, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μακρύκαννο τυφέκιο Marlin 0,22 και ένα περίστροφο, το οποίο φέρεται ότι ανήκει στο συγκεκριμένο φορτίο, που εισήγαγαν τον Ιανουάριο τον 2010.

Στην Αθήνα, στο σπίτι του αρχηγού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης, μία κυνηγετική καραμπίνα και διάφορα έγγραφα σχετικά με την άφιξη στη χώρα μας και τη μετάβαση στην Ιταλία, μελών της οργάνωσης το Μάρτιο του 2012 για τη παραλαβή του κατασχεθέντος τελικά φορτίου όπλων.

Επίσης, σε χωριό του Ρεθύμνου συνελήφθη ο 67χρονος, που φέρεται ως ο τελικός αποδέκτης του φορτίου των όπλων, το οποίο κατασχέθηκε από τις αμερικανικές αρχές. Σε έρευνα στο σπιτι του, βρέθηκε ένα πολεμικό τυφέκιο, μία σκοπευτική διόπτρα, εξαρτήματα πυροβόλων όπλων και σφαίρες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε και ο αριθμός τηλεφώνου που επικοινωνούσε με τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης.

Εκτιμάται ότι το οργανωμένο κύκλωμα, από τη δράση του αποκόμιζε παράνομα μεγάλα χρηματικά ποσά, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες στο πλαίσιο της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας.

Οι τρεις συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.ΠΗΓΗnewsit

Κατέγραψαν σε βίντεο τη γέννηση ενός μωρού σε μαγνητικό τομογράφο (Video)

μωρου, μαγνητικο, τομογραφο, γεννηση
« Κατέγραψαν σε βίντεο τη γέννηση ενός μωρού σε μαγνητικό τομογράφο (Video) »
Τη διαδικασία της γέννησης ενός μωρού απεικόνισαν για πρώτη φορά σε μαγνητικό τομογράφο γιατροί από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Βερολίνου.

Οι επιστήμονες έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων, στο οποίο καταγράφεται καρέ-καρέ η γέννηση ενός μωρού από την 24χρονη μητέρα του.



Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι εμφανές ότι κάθε φορά που συσπάται η μήτρα, ασκείται πίεση στο μωρό, το οποίο γλιστρά προς τα κάτω.
Η ομάδα των ιατρών εφάρμοσε για πρώτη φορά την τεχνική αυτή το Νοέμβριο του 2010. Τότε όμως είχε δημοσιοποιήσει μόνο φωτογραφίες.
Η μητέρα του νεογέννητου βρισκόταν επί 45 λεπτά στο εσωτερικό του μαγνητικού τομογράφου.
Οι γιατροί χρειάστηκε να διακόψουν την εγγραφή λίγο πριν γεννηθεί το μωρό, προκειμένου να μην εκτεθεί στον θόρυβο του μαγνητικού τομογράφου.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

New York Times:Έλληνες πωλούν τα όργανά τους λόγω κρίσης

times, ελληνες, κριση, αγορα

Μέσω διαδικτύου, σε Ελλάδα, Ισπανία και Ιταλία, άνθρωποι βγάζουν στη μαύρη αγορά τα όργανά τους , αναφέρει δημοσίευμα των New York Times.

Κάνοντας λόγο για βιομηχανία που αναπτύσσεται , η εφημερίδα αναφέρεται σε περιπτώσεις ανθρώπων που αναγκάζονται να πουλήσουν τα νεφρά, τους πνεύμονες ή το μυελό των οστών, προκειμένου να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Αντιμετωπίζοντας την φτώχεια, κάποιοι Ευρωπαίοι επιθυμούν να πουλήσουν όργανά τους {...}. Η εξάπλωση των παράνομων πωλήσεων οργάνων στην Ευρώπη υποκινείται από το διαδίκτυο , ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, αδίστακτοι έμποροι εκμεταλλεύονται την οικονομική εξαθλίωση, αναφέρει το δημοσίευμα.

Ξεκινώντας το ρεπορτάζ από τη Σερβία, που αγοραστές πληρώνουν με 40.000 δολάρια την εξαγορά ενός νεφρού, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας αναφέρει ότι στην Ισπανία, την Ιταλία, την Ελλάδα και τη Ρωσία, διαφημίσεις ανθρώπων που πουλούν όργανα βρίσκει κανείς στο διαδίκτυο, ενώ για την αγορά πνεύμονα, το κόστος φτάνει τα 250.000 δολάρια. Την ίδια ώρα, ορισμένοι θέτουν προς πώληση τα μαλλιά τους, το σπέρμα τους και το μητρικό γάλα.

Σύμφωνα με τον ειδικό εισαγγελέα της Ε.Ε. Τζόναθαν Ράτελ, οργανωμένες εγκληματικές ομάδες εκμεταλλεύονται τις δύο ευάλωτες πλευρές της συγκεκριμένης αλυσίδας. Από τη μία τους ανθρώπους που πάσχουν από χρόνια φτώχεια κι από την άλλη τους απελπισμένους αλλά πλούσιους ασθενείς, που θα έκαναν τα πάντα για να επιβιώσουν.

Παραδοσιακά, στις χώρες που η μαύρη αγορά οργάνων ανθεί είναι η Κίνα, η Ινδία, η Βραζιλία και οι Φιλιππίνες, ωστόσο οι ειδικοί διαπιστώνουν ότι και οι φτωχοί Ευρωπαίοι γίνονται ολοένα και πιο ευάλωτοι.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ομάδας ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Μπέρκλεϊ, κάθε χρόνο πωλούνται παράνομα 15.000-20.000 νεφρά.

Ανεκπαίδευτοι και με ταμπού στο sex οι Έλληνες

ελληνες, ταμπου, sex, εδειξε
« Ανεκπαίδευτοι και με ταμπού στο sex οι Έλληνες »
Αν και διάσημοι εραστές οι Έλληνες, οι νέοι μας δεν απολαμβάνουν απόλυτα τη σεξουαλική δραστηριότητα, είναι …ανεκπαίδευτοι και έχουν και ταμπού! Τι έδειξε μεγάλη έρευνα.

Τα στοιχεία που έφερε στο φως η νέα παγκόσμια έρευνα μεγάλης εταιρείας προφυλακτικών είναι ενδεικτικά γύρω από το πώς βιώνουν, προετοιμάζονται και αντιμετωπίζουν τις πρώτες τους εμπειρίες στο σεξ οι νέοι στη χώρα μας, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η έρευνα, η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στα κράτη με τα μεγαλύτερα ποσοστά ταμπού γύρω από το θέμα της σεξουαλικής παρθενικότητας (30%) παγκοσμίως, κι αυτό την ώρα που το αντίστοιχο ποσοστό στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι κατά 7% χαμηλότερο.

Σε ό,τι αφορά τη σεξουαλική απόλαυση σύμφωνα τα ευρήματα, μόνο ένας στους τρεις ανθρώπους παγκοσμίως (35%) δήλωσε ότι απόλαυσε το σεξ την πρώτη του φορά, ενώ ειδικότερα για την Ελλάδα, το ποσοστό αυτό ανέρχεται στο 31%, παρουσιάζοντας εμφανή διαφορά στο βαθμό ικανοποίησης μεταξύ ανδρών και γυναικών (47% και 16% αντίστοιχα).

Οι λόγοι έλλειψης σεξουαλικής απόλαυσης που φαίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο, φαίνεται να συνδέονται άμεσα με την έλλειψη βασικής σεξουαλικής εκπαίδευσης. Έτσι, σε παγκόσμιο επίπεδο, η βασικότερη πηγή σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και πληροφόρησης είναι οι συμμαθητές ή φίλοι (42%), ακολουθούμενο από τα βιβλία (41%) και το Διαδίκτυο (35%).

Στην Ελλάδα, μάλιστα, αν και τα επίπεδα σεξουαλικής εκπαίδευσης έχουν σταθερή αυξητική πορεία, ακόμη και σήμερα, ένας στους τρεις Έλληνες δηλώνει πως δεν έλαβε ποτέ καμία μορφή σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Αλλά και εκείνοι που έλαβαν, δήλωσαν πως πρώτη τους επιλογή ήταν οι φίλοι και οι συμμαθητές (67%) και όχι οι εκπαιδευτικοί τους (μόλις 7%).

Στην Ελλάδα, πρέπει να σημειωθεί επίσης, το 83% των νέων έως 25 ετών δήλωσε πως χρησιμοποιεί προφυλακτικό σε μόνιμη βάση για την αποφυγή κυρίως πιθανής εγκυμοσύνης (48%) και των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων (29%).
ΠΗΓΗiatropedia

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ρώσικη ρουλέτα με αβγά (Video)

αβγα, ρωσια, ρουλετα, γνωστου
« Ρώσικη ρουλέτα με αβγά (Video) »
Η Ρώσικη ρουλέτα με αβγά είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός που διοργανώνεται στο Lincolnshire της Αγγλίας, και αποτελεί ουσιαστικά την φλώρικη εκδοχή του γνωστού θανάσιμου παιχνιδιού.

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να επιλέξουν διαδοχικά ένα αβγό από μια εξάδα, η οποία περιέχει 5 βρασμένα και ένα ωμό, και στη συνέχεια να το σπάσουν στο κεφάλι τους. Όποιος σπάσει το ωμό αβγό αποκλείεται από την επόμενη φάση φεύγοντας λερωμένος… Σε καλύτερη πάντως κατάσταση απ ότι αν έπαιζε την κλασσική ρώσικη ρουλέτα.
Φετινός νικητής ήταν ο Άγγλος Jerry Cullen.


Up to 20,000 Genetically Engineered Mosquitoes Released in Australian Towns

genetically, australian, released, towns
« Up to 20,000 Genetically Engineered Mosquitoes Released in Australian Towns. »
Do you remember how some scientists, researchers, and individuals like Bill Gates were trying to release genetically modified mosquitoes into the environment?
Well, that endeavor isn t quite over. Two towns in Northern Australia have recently been gifted with 10-20 thousand genetically engineered mosquitoes – almost completely replacing mosquitoes naturally occurring in the outdoors.
Different Genetically Engineered Mosquitoes?
Although the mosquitoes released are still GM, they aren t exactly the same as the more well-known mosquitoes developed my Oxitec. Oxitec is a British company responsible for the creation of the genetically engineered mosquitoes containing a gene designed to kill themselves unless given an antibiotic known as tetracycline.
The company created this internally manipulated insect to help control agricultural pests and reduce insect-borne diseases like dengue fever and malaria.
These new mosquitoes released in Australia, however, are developed with a slightly different strategy. A bacterium named Wolbackiapipientis infects numerous insects species, and harnesses the ability to alter it s hosts reproductive ability. When this happens, entire populations become infected within generations, and when the bacterium infects mosquitoes, the mosquitoes ability to pass on the dengue virus vanishes.
Needless to say, numerous scientists, researchers, and many individuals have expressed concern regarding the release of genetically engineered mosquitoes.The first mosquito release by Oxitec took place in the Cayman Islands in the Caribbean in 2009, only for a second trial to occur in 2010, where 6,000 mosquitoes were released in Malaysia for further experiments. Now, 10-20 thousand mosquitoes were released in Australia, drilling the environment with even more genetically modified creations. As mentioned, many people are not happy about this.
Some individuals, such as Daniel Strickman, point out the obvious discomfort surrounding the possibility that the bacterium could become out of control once released – in a way that does not naturally occur in nature. In addition, mosquitoes less susceptible to dengue infection could in turn become more susceptible to other viruses.
Unfortunately, no peer-reviewed scientific proof of the safety of such biotechnologies can be offered. Long-term effects have not been at all measured, and once these insects are released, they can not be recalled. Here are but a few of the questions and issues regarding GM mosquitoes (or any GM insect for that matter).
  • Will Oxitec need to acquire the free and informed consent of residents in Key West for the release of the GM mosquitoes? With the previous release of the mosquitoes in the Cayman Islands there was no public consultation taken on potential risks and informed consent was not given from locals.
  • What could happen to the ecosystem and local food chain with the major decrease in the Aedes aegypti mosquito population?
  • Tetracycline, the antibiotic Oxitec s genetically engineered mosquitoes are supposed to have no contact with, is showing up in the environment. With tetracycline being present in the wild, these GE mosquitoes would survive and thrive.
  • Mosquitoes can develop resistance to the lethal gene inputted by Oxitec. In fact, 3.5 percent of the insects survived to adulthood in laboratory tests despite carrying the lethal gene, according to Todd Shelly, an entomologist for the Agriculture Department in Hawaii.
  • 0.5 percent of the released insects are female (the gender which bites humans); what happens to humans if bitten by the female mosquitoes?
  • Who regulates releases, and who will be responsible in the event of complications – to any degree?
The truth is that we have no idea what the future holds for genetic modificationand the potential impacts it has on the environment and public health . We know that the genetically engineered mosquitoes are equipped with a lethal gene designed to lower the mosquito population, but what does that really mean for humans? We simply do not know the potential outcomes that could arise from such creations. hellasxg

Έτσι διαγράφεται το ελληνικό χρέος!

χρεος, νομικος, οικογενειας, 33χρονος

Ο 33χρονος Πέτρος Νομικός είναι γόνος της πολύ γνωστής εφοπλιστικήςοικογένειας , έχει... σπουδάσει στο Πρίνστον και προ ενός μηνός περίπου ίδρυσε την μη κερδοσκοπική οργάνωση Greece Debt Free .
Η οργάνωση εμπίπτει στο αμερικανικό δίκαιο. Στόχος της να συγκεντρώσει κεφάλαια για την εξαγορά και...
διαγραφή μέρους του ελληνικού δημόσιου χρέους.
Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης , καταβάλεται προσπάθεια να γίνει κατανοητός ο σκοπός της οργάνωσης και η μεθοδολογία της, χωρίς να χρησιμοποιούνται τεχνικοί, δύστροποι , οικονομικοί όροι. Αναφέρεται λοιπόν ότι σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα ο κάθε Έλληνας χρωστάει 24.800 ευρώ , για το δημόσιοχρέος της χώρας. Στην ελεύθερη αγορά , εννοείται η δευτερογενή διεθνής αγορά ομολόγων, το χρέος του κάθε Έλληνα αποτιμάται τελικά σε 3000 ευρώ.
Για να γίνει κατανοητό αυτό , ας σημειώσουμε το εξής. Ο επίσης γνωστός εφοπλιστής και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός , κ. Β. Μαρινάκης , για λογαριασμό της ομάδας , έδωσε δωρεά 168.590 ευρώGRE , με τα οποία μπορούν να αγορασθούν ελληνικά ομόλογα από την ελεύθερη αγορά ύψους 1, 4 εκατομμύρια ευρώ.
Με δωρεές και μέσα από πώληση προϊόντων με σφραγίδα ελληνική , εκτιμούν οι Νομικός και Μαρινάκης , ότι θα πετύχουν μεγάλη διαγραφή του ελληνικού χρέους. Το όλο εγχείρημα έτυχε ιδιαίτερης προβολής, με εκτενές ρεπορτάζ , από την μεγαλύτερη εφημερίδα των διεθνών αγορών την Wall Street Journal, η οποία το χαρακτήρισε άθλο του Ηρακλή, αν πετύχει και συσσίφιο προσπάθεια αν αποτύχει.
Τα κρίσιμα 36 δις ευρώ
Ακόμη και με σημερινές τιμές και αποτιμήσεις, μετά δηλαδή το απολύτως αποτυχημένο PSI, τα ελληνικά ομόλογα διαπραγματεύονται στο 10% της ονομαστικής αξίας τους. Τι σημαίνει αυτό; ¨Ότι με 36 δις ευρώ περίπου μπορείς , να εξαγοράσεις θεωρητικά, όλο το δημόσιο χρέος της Ελλάδας και να το εξαφανίσεις. Αν ακολουθούσε ακόμη και σε καθεστώς εγγυήσεων και όχι την παροχή ρευστότητας η ΕΚΤ μια τέτοια διαδικασία, το πρόβλημα των δημοσίων χρεών στην ευρωζώνη δεν θα υφίστατο.
Το παιχνίδι του Στρος Καν
Φυσικά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει αφού ο στόχος της ένωσης είναι μέσω των Μνημονίων να εγκλωβίζει χώρες στο άρμα της Γερμανίας και του τραπεζικοκεντρικού ευρώ. Μέχρι του σημείου που μέσα από τη διαδικασία συγκρότησης του Μόνιμου Μηχανισμού, του ESM, τα κεφάλαια των φορολογουμένων της ευρωζώνης, που πάνε στους κρατικούς προϋπολογισμούς θα περάσουν στον έλεγχο της Κομισόν και της ΕΚΤ, της υπερδομής δηλαδή της νέας Γερμανικής Ευρώπης που χτίζεται σε βάρος των Εθνών και των Λαών. Αρχικά οι λέσχες της παγκοσμιοποίησης πίστεψαν ότι το σύνολο των Εθνών της Ευρώπης θα δεσμευθούν μέσω χρεών στο σύστημα ενός διδύμου ΔΝΤ και Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου, που μέσα από τα περίφημα ευρωομόλογα και την αμοιβαιοποίηση του χρέους θα έλεγχαν ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτό το παιχνίδι έπαιζαν τα φιλαράκια Στρος Καν και Γ. Παπανδρέου, για λογαριασμό της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας, που ήθελε να ενοποιήσει, απεθνικοποιώντας την Ευρώπη και διαλύοντας στο τέλος τις ΗΠΑ, ως αμερικανικό έθνος.
Ο Γερμανικός νέο- εθνικισμός
Υπολόγισαν λάθος τους Γερμανούς και ειδικά την Χριστιανοδημοκρατία, όπως εκφράζεται από τους Μέρκελ και Σόιμπλε. Η εθνικοποίηση της παγίδας από το Βερολίνο και η ανασύνταξη των οραμάτων του Ράιχ, φέρνει σε μια πρώτη φάση μια σύγκρουση στην Ευρώπη, ανάμεσα στους φεντεραλιστές των τραπεζών και των καρτέλ και των νέο-εθνικιστών του Βερολίνου. Η Γερμανία , αρνείται επί της ουσίας την υπερχρέωση της άρα και την εξάρτηση της από τη διεθνή των τραπεζών και διεκδικεί από θέση ισχύος την πολιτική, οικονομική και δημοσιονομική ένωση της Ευρώπης για λογαριασμό της. Αντί για τα τραπεζικά λατιφούντια της παγκοσμιοποίησης , παίζει με προοπτική τη συγκρότηση μιας νέας Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του Γερμανικού Έθνους. Με τον τρόπο αυτό δημιουργεί εθνικές αντιδράσεις και σε άλλες χώρες, ειδικά του Ευρωπαϊκού Νότου. Καταρχήν στην Ελλάδα όπου η πολιτική Μέρκελ χαρακτηρίσθηκε νέο- ναζιστική, αλλά τώρα πλέον και στην Ιταλία με τον Μπερλουσκόνι να επιστρέφει στο προσκήνιο, μιλώντας για έξοδο από το ευρώ και επιστροφή στην ανταγωνιστική λιρέτα.
Το μέτωπο με τις ΗΠΑ
Η Γερμανία μέσω Σόιμπλε έχει αρχίσει με δημόσιες δηλώσεις να επιτίθεται και στις ΗΠΑ για τον τρόπο που διαχειρίζονται το δημόσιο χρέος τους. Αυτό δημιουργεί εθνικά αντανακλαστικά και αυτοκρατορικές άμυνες στην υπερδύναμη , που παρά το γεγονός ότι έχει ως στρατηγική την επικέντρωση στον Ειρηνικό, για μια ακόμη φορά θα πρέπει να υπερασπιστεί την ισχύ και τις συμμαχίες της στον Ατλαντικό στο οικονομικό και χρηματοπιστωτικό επίπεδο στην Ευρώπη, στο στρατιωτικό και θερμό επίπεδο στη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, με επίκεντρο τη Συρία.
Νέα Γιάλτα ή νέο 1929
Αν δεν υπάρξει κάποια γεωπολιτική και γεωοικονομική Γιάλτα υπάρχει κίνδυνος παγκόσμιας ύφεσης πολύ χειρότερης από εκείνη του 1929 , με την Ευρώπη να διαλύεται στο μεγαλύτερο μέρος της και το ένα κράτος μετά το άλλο να επιστρέφουν στα εθνικά τους νομίσματα, διαγράφοντας όμως μονομερώς το δημόσιο χρέος τους σε επίπεδο 80-90 %, αλλά και μιας διεθνοπολιτικής σύγκρουσης στην Ενδιάμεση Ανατολή, με εμπλοκή Ρωσίας και Κίνας, πολύ χειρότερης από την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου.
Η Ελλάδα όπως και στην αρχή της εμπλοκής, το 2009, έπαιξε έναν πολύ χαρακτηριστικό ρόλο, έτσι και στην νέα ισορροπία, μπορεί με την επίλυση το προβλήματος του δημοσίου χρέους της, χωρίς μονομερή διαγραφή, αλλά μέσα από τις αγορές, να προκρίνει δημιουργική διέξοδο.
Η συνταγή του τέλους στην Ελληνική τραγωδία
Για να συμβεί κάτι τέτοιο χρειάζεται μια ΜΚΟ σαν αυτή των Νομικού, Μαρινάκη και των άλλων εφοπλιστών ή της ελληνικής παροικίας που μπορούν να συγκεντρωθούν.
-Τρείς τράπεζες της Γουόλ Στριτ, που έχουν τη δυνατότητα να μαζεύουν ελληνικά ομόλογα, χωρίς θόρυβο, ώστε να μην ανέβει η αξία τους, για λογαριασμό της ΜΚΟ.
- Εγγυήσεις της τάξης των 50-58 δις ευρώ, όσο δηλαδή η ανακεφαλαιοποίηση των χρεοκοπημένων ελληνικών τραπεζών από το ευρωπαϊκέ Μηχανισμό, για να εξαγορασθεί και να καταστραφεί χρέος, από ελληνικά ομόλογα, στη δευτερογενή αγορά. Το κεφάλαιο μπορεί να υπάρξει από τις ίδιες τις εμπλεκόμενες τράπεζες, από τη στιγμή που υπάρξει άδεια και κάλυψη από τη FED να μπορούν να κάνουν τις πράξεις.
- Το κεφάλαιο θα το εγγυηθεί το Αμερικανικό Δημόσιο και με μυστικό πρωτόκολλο δανειοδότησης θα το χρεωθεί η Ελλάδα, ως μακροπρόθεσμο δάνειο για παράδειγμα 30ετιας, με σχετικά χαμηλότοκο, μεσοσταθμικό επιτόκιο της τάξης του 2%, ενδεχομένως με ρήτρα ανάπτυξης.
- Από το κεφάλαιο αυτό τα 40 δις περίπου θα διοχετευθούν για την εξαγορά και την καταστροφή ελληνικών ομολόγων. Τα 10 δις για αμοιβές των εμπλεκόμενων τραπεζών. Τα 8 δις ευρώ, ως εγγυήσεις με ρήτρα του Αμερικανικού δημοσίου, μπορούν να δοθούν στους εφοπλιστές της ΜΚΟ, υπό ενιαία διαχείριση για την αγορά πλοίων τα οποία, πέραν από το (λελογισμένο) κόστος εφοπλισμού, θα δημιουργήσουν έσοδα που θα τα προσπορισθεί το Αμερικανικό Δημόσιο ή οι εμπλεκόμενες τράπεζες , για την διαδικασία αποπληρωμής του ελληνικού χρέους των συγκεκριμένων 58 δις ευρώ. Τα πλοία με επιμέλεια της Αμερικανικής κυβέρνησης , μπορούν να δρομολογηθούν με σταθερή χρονοναύλωση σε μεταφορές που σχετίζονται και με τα αμερικανικά λιμάνια (σχετικές προδιαγραφές).
- Η υπάρχουσα Ελληνική κυβέρνηση μπορεί να συνεχίσει να αποτυγχάνει, προκειμένου να διατηρούνται τα ομόλογα στη δευτερογενή αγορά σε χαμηλές τιμές. Θα πρέπει όμως να τεθούν δύο στόχοι. Ο πρώτος η Ελλάδα να δημιουργήσει συνθήκες πρωτογενών πλεονασμάτων, ούτως ώστε να είναι απελεύθερη εντός της ευρωζώνης, οποιαδήποτε χρονική συγκυρία το δημόσιο χρέος της καταστραφεί κατά τα 2/3. Επίσης να σχεδιάζεται ένα κράτος λειτουργικό, οι δαπάνες του οποίου σε καμία περίπτωση να μην ξεπερνούν το 36,5% του ΑΕΠ. Η Ελλάδα ταυτόχρονα θα πρέπει να σταματήσει να δανείζεται μέσω Μνημονίων. Να εφαρμοσθεί δηλαδή αυτό που επιζητεί η Γερμανία, να μην υπάρξει επιπλέον δανεισμός.
- Στην έξοδο της από την παγίδα χρέους η Ελλάδα, που δεν μπορεί να είναι μακρύτερα από το 2013-2014, θα ζητήσει και την αποχώρηση της από την Ευρώπη συνολικά. Σε συνεννόηση με τις ΗΠΑ, με επίσημα και απόρρητα στη πρώτη φάση τους, πρωτόκολλα, θα περάσει από τη ζώνη του ευρώ στην υιοθέτηση του δολαρίου, ενώ οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και όχι του ΝΑΤΟ , θα αναλάβουν την φύλαξη και τον έλεγχο των εξωτερικών συνόρων της Ελλάδας, μαζί με τις ΑΟΖ.
Καρλομάγνος Vs Αλέξανδρου
- Στη βάση της Ελλάδας διεθνείς τράπεζες θα δημιουργήσουν εργαλεία διαγραφής δημοσίου χρέους, χωρίς μονομερή απόφαση, αλλά μέσα από τις ίδιες; τις αγορές, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε μεγαλύτερες οικονομίες. Οι αγορές έχουν τεράστια, μοχλευμένα κεφάλαια, που στην παρούσα φάση μένουν ανενεργά. Η κρίση με τον τρόπο αυτό θα γίνει ευκαιρία. Η επικοινωνιακή υπερπροβολή της ελληνικής τραγωδίας θα μετατραπεί σε ελληνικό θαύμα , με το ποσοτικά πιο χαλαρό και ευέλικτο δολάριο να οδηγεί, απέναντι στο ευρώ και τον γερμανικό δογματισμό της δημοσιονομικής πειθαρχίας, μια χώρα από το -7 στον +7. Από την απόλυτη ύφεση στην ραγδαία ανάπτυξη, χωρίς τον κρατικό καπιταλισμό της Ρωσίας ή της Κίνας , αλλά ένα νέο θεώρημα που θα αντικαθιστά εκείνο των αυτορυθμιζόμενων αγορών, που κατέρρευσε με την Lehman Brothers, το 2008.
- Η Αμερική ως δύναμη Ελευθερίας, Ανάπτυξης και Ουμανισμού, με βάση την Ελλάδα, που εθελοντικά θα έχει ζητήσει την συμπαράσταση της, θα περάσει από τη Δύση στην Ανατολή χωρίς τον εγκλωβισμό αποτυχημένων πολέμων, όπως αυτός του Αφγανιστάν και του Ιράκ.
- Στην Ευρώπη λειτουργούν στο πέρασμα των αιώνων δύο στρατηγικές. Του Καρλομάγνου με την κατάληψη της Ευρώπης και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που είναι διεθνική και βλέπει Ανατολικά, μέχρι το βάθος της Ασίας.
- Η νέα Γιάλτα προαπαιτεί τη δεύτερη , με την Γερμανία ακόμη και να πετύχει το Berlin Club , να εξαρτάται από την στρατηγική σχέση με τη Ρωσία. ¨Όλα όμως θα κριθούν Ανατολικά και στον Καύκασο. Μια τυχόν διάλυση της Τουρκίας και ένα νέο Βυζάντιο, επί του οποίου θα ορισθεί η γεωπολιτική ισορροπία , θα κρατήσει την Γερμανία με τον όποιο ζωτικό της χώρο, περίκλειστη εντός της Ηπειρωτικής, Βόρειας Ευρώπης.
Ας μην αγνοούμε το γεγονός ότι μια εποποιία, ξεκινά από μια πρώτη σημειολογικά ισχυρή νίκη. Και ότι μια συστημική οικονομική κρίση δεν λύνεται στα ταμπλό των χρηματιστηρίων, αλλά με έναν νικηφόρο πόλεμο . Οι υπερδυνάμεις καθορίζονται στο πεδίο της μάχης και όχι στις διαπραγματεύσεις που ακολουθούν...
πηγη tro-ma-ktiko

Ξέρουμε αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε...

διαστημα, υγεια, αλλαγη, φαινομενα

Ο Kevin Martin, είναι Αμερικανός Μετεωρολόγος ο οποίος υπήρξε αρνητικός στο θέμα των chemtrails και για μεγάλο διάστημα, εξαρτώμενος αλλά και απειλούμενος επαγγελματικά αντιμετώπιζε το θέμα όπως η πλειοψηφία των επιστημόνων:

Αρνούταν πεισματικά την ύπαρξη των chemtrails.Τα ακραία όμως καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ετών καθώς και η αλλαγή στην πορεία της υγείαςτου,τον έκαναν.....να αποκαλύψει όσα ξέρει για το θέμα και να δραστηριοποιηθεί δυναμικά,ζητώντας τη βοήθεια όλων μας για να σταματήσει αυτή η καταστρεπτική για τον πλανήτη και τον άνθρωπο-δραστηριότητα..

Αυτή είναι η αποκάλυψη του Kevin Martin:

Ασχολούμαι με την πρόγνωση του καιρού για περισσότερο από 10 χρόνια. Έχω δει πολλά πράγματα στον ουρανό μας. Πολλοί με ρώτησαν το λόγο που με ώθησε από αρνητής του φαινομένου να γίνω σκεπτικιστής. Και επιτρέψτε μου να ρωτήσω κάτι...

Αν είχατε ένα επάγγελμα που σχετίζεται με κάποια επιχείρηση για την οποία δεν επιτρέπεται να μιλήσετε – τι θα κάνατε; Τι θα μπορούσε να συμβεί; Ακριβώς αυτό. Εσείς θα το αποφεύγατε. Έχω χάσει θέσεις εργασίας, και ακόμη κλήθηκα να εγκαταλείψω μια συνέντευξη για θέσεις μετεωρολογίας εξ αιτίας των chemtrails. Οι Μετεωρολόγοι γνωρίζουμε πως υπάρχουν. Γνωρίζουμε πως αυξάνονται. Αλλά οι περισσότεροι μετεωρολόγοι δεν θα αποκαλύψουν οποιοδήποτε μέρος του προγράμματος. Οι περισσότεροι εργάζονται για μεγάλα μέσα ενημέρωσης και τη δουλειά τους ακολουθεί τη γραμμή .

Εγώ όχι, γι αυτό και πηγαίνω ενάντια σε πολλούς Οργανισμούς Πρόβλεψης Καιρού, ακόμη και σε ολόκληρο το οπλοστάσιο της NOAA και των οργανισμών πρόβλεψης τυφώνων, ανεμοστρόβιλων, ακόμη και για τις τοπικές καιρικές προβλέψεις.

Με ενδιαφέρει λιγότερο ποιοι είναι ή τι ξέρουν. Το μόνο που ξέρω είναι, πως αυτό που ξέρουν δεν μπορούν να το πουν. Κατά τα τελευταία 3-4 χρόνια αρρωσταίνω ολοένα και περισσότερο. Συνήθως αρρώσταινα κατά μέσο όρο μία φορά κάθε 2 χρόνια. Αυτό μέχρι το 2004, όταν άρχισα να αρρωσταίνω ετησίως. Τώρα αρρωσταίνω 3-4 φορές το χρόνο, και έχω προβλήματα στο στήθος / καρδιακά. Θέλω να πω έλα; Στην ηλικία μου και καρδιακά προβλήματα;

Αυτά ήρθαν ξαφνικά και ακόμα δεν έχω ιδέα γιατί τώρα. Πολλοί μου λένε, πως οι προβλέψεις μου είναι εξαιρετικές. Αλλά έχω παρατηρήσει, πως η ικανότητά μου να προβλέψω Τυφώνες έχει μειωθεί. Γιατί; Επειδή κατευθύνονται ή επηρεάζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αντίθετα από το παραδοσιακό κλίμα. Αυτό το ξέρω, και αυτό είναι που επηρεάζει τη μέθοδο πρόβλεψης που χρησιμοποιούσα για πολλά χρόνια. Να σε διώχνουν από συνεντεύξεις για θέσεις μετεωρολόγων, αλλαγή μεθόδου πρόβλεψης, η υγεία μου, όλα τα σημεία οδηγούν σε ένα πράγμα:

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτά τα chemtrails χρησιμοποιούνται για την τροποποίηση των καιρικών συστημάτων. Ο λόγος που πολλοί αρρωσταίνουν περισσότερο το χειμώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, οφείλεται στο γεγονός ότι ο ψεκασμός γίνεται στα μετωπικά συστήματα . Πολλές εκατοντάδες μίλια μπροστά τους. Οι χημικές ουσίες των ψεκασμών πέφτουν κάτω όταν οι καταιγίδες χτυπούν με τη μορφή βροχής ή το χιονιού. Αυτό είναι αλλιώς γνωστό ως όξινη βροχή.

Αυτό σίγουρα μπορεί να προκαλέσει κινδύνους για την υγεία του πλανήτη. Στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μένω μέσα, όταν έχω προβλέψει chemtrails σε όλη την Νότια Καλιφόρνια, και σίγουρα έχω σταματήσει να βγαίνω όταν έχει καταιγίδες όταν ξέρω ότι θα βρέξει ή θα χιονίσει ταυτόχρονα χημικές ουσίες. HAARP και Chemtrails – Ναι. και τα δύο χρειάζονται. Πειράματα με τη χρήση των μετάλλων που υπάρχουν στη σούπα των chemtrail χρησιμοποιούνται για να στοχεύουν σε περιοχές τις οποίες χτυπούν με επαναλαμβανόμενα σήματα από το HAARP.

Η θέρμανση των ανώτερων στρωμάτων της ατμόσφαιρας μπορεί να προκαλέσει αλλαγή στη μετάδοση της θερμότητας, που είναι ευρύτερα γνωστή ως αλλαγή ροής του ανέμου. Αυτό μπορεί να διαταράξει την ταχύρρευμα (jet stream) του πλανήτη και μπορεί να έχουν ως στόχο να κατευθύνουν τα συστήματα με ανώμαλους τρόπους. Τα Chemtrails είναι μόνο συμπύκνωση (contrails) λέτε; Αυτό το νομίζετε μόνο και μόνο επειδή οι ουρές έχουν τον ίδιο αριθμό με τον αριθμό των κινητήρων που, αυτοί προκαλούν ένα contrail;
Λοιπόν ας το ξανασκεφτούν … Ξέρω ότι αυτό είναι ένα απλό γεγονός και μπορείτε να το πάρετε όπως είναι

…Τα συστήματα Chemtrail επισυνάπτονται ακριβώς κοντά ή κάτω από το επίπεδο των κινητήρων. Γίνονται ένα καλό μείγμα με τις κανονικές συμπυκνώσεις (contrail) και διαρκούν πολύ περισσότερο. Αν νομίζετε πως μόνο λόγω του αριθμού των αεροπλάνων αυτά είναι μόνο κανονικές συμπυκνώσεις ας το ξανασκεφτείτε.

Η κυβερνητικές εξουσίες είναι εξυπνότερες από όσο πιστεύουν οι άνθρωποι και διατηρούν τα συστήματα γραμμής ώστε να είναι σύμφωνα με τον αριθμό των κινητήρων του τύπου αεροπλάνου που χρησιμοποιούν. Είναι πάντα σταθερό. Πώς μπορώ να ξέρω πότε θα χτυπήσουν;
Λοιπόν δεν μπορώ να αποκαλύψω την προσωπική επαφή μου, που μου λέει περίπου το 33% των επερχόμενων εργασιών ψεκασμού. Ωστόσο, μπορώ να πω ότι αυτή με τα φώτα λειτουργίας πάνω τους, αποτελεί μέρος από τις εξωτερικές πληροφορίες που λαμβάνω. Για την ασφάλειά τους Ποτέ δεν θα αποκαλύψω ποιος είναι αυτός ή αυτή. Έτσι, όπως γνωρίζετε, εμείς ως μετεωρολόγοι γνωρίζουμε τον εναέριο χώρο μας.

Γνωρίζουμε τι ακριβώς περνά μέσα σε αυτόν και πότε. Πρέπει να το γνωρίζουμε. Αυτό είναι που παρακολουθείτε. Πριν από χρόνια ρωτήθηκα για τις ουρές(τα chemtrails) … Τι ουρές; και έπρεπε να τα απομυθοποιώ (να τα αρνούμαι) και τα στέλνω στην πορεία τους. Αυτό έπρεπε να κάνω. Τίποτε περισσότερο. Υπάρχουν τα chemtrails και πρέπει να γνωρίζετε σχετικά…

Πώς μπορούμε να το σταματήσουμε αυτό; Γιατί δεν βοηθάτε την εκστρατεία έξω; Εμείς συλλέγουμε τα αποδεικτικά στοιχεία μας και αυτό θα διαρκέσει για όσο είναι δυνατόν πριν από τον τερματισμό λειτουργίας. Οι προβλέψεις είναι 90% ακριβές. Με ρωτήσατε πώς μπορούν να ακριβή. 90% είναι το καλύτερο που μπορώ να δώσω, επειδή τίποτα δεν είναι 100%. Θα μπορούσαν να ακυρώσουν μια επιχείρηση σε ένα λεπτό. Ελπίζω πως η τοποθέτηση σας βοήθησε να καταλάβετε το ιστορικό αυτού που κάνω, γιατί άλλαξα, και τι ξέρω …

Ο K.Martin , εκτός από την ιστοσελίδα που διατηρεί και στην οποία αναρτεί τις προβλέψεις του για τον καιρό, έχει δημιουργήσει ένα σύστημα- χάρτη το οποίο ονόμασε: chemtrails alert και με το οποίο προειδοποιεί για τους επερχόμενους αεροψεκασμούς παγκοσμίως.

ΠΗΓΗ

apocalypsejohn