Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Μπήκαν με καλάσνιφοκ σε τράπεζα...


Μπήκαν με καλάσνιφοκ σε τράπεζα

Ληστεία σημειώθηκε στην Αγροτική Τράπεζα στον Πυργετό Λάρισας, με λεία για τους δύο ληστές 48.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thessalianews.gr, η ληστεία συνέβη στις 14:40 από δύο άνδρες αγνώστων στοιχείων. Οι δύο δράστες με την απειλή ενός όπλου τύπου καλάσνικοφ, κατάφεραν να αφαιρέσουν από το ταμείο της Τράπεζας το ποσό των 48.000 ευρώ.

Έπειτα οι δύο ληστές, αφού επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, το οποίο πιθανότατα κλάπηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, τράπηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση και πλέον αναζητούνται
πηγη newsbeast.gr

Μαζι στο νεο Θεοπνευστο κινημα...!!!

thumb

Κι αυτος στο κινημα..!!!


thumb

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Το νεο Ευρωριαλιτι..!!! Χαλαει κοσμο....

κατσαριδες

οι διαχρονικη αληθεια..!!

thumb

Occupy Times Square....

ΠΦΦΦΦΦΦ....



Κατι μοσχομυριζει ...στο Πατρικο καθηκον..!!!

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΡΑ..!!!


ΑΡΓΑ...ΣΤΑΘΕΡΑ....ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ..!!!

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ο καλυτερος φωτεινος στολισμος...!!!

ΓΥΝΑΙΚΑ Τα 20 τοπ ελαττώματα των ανδρών


Τα 20 τοπ ελαττώματα των ανδρών

Ο κύριος Τέλειος, δεν υπάρχει πια, τον πάτησε το τρένο!

Η έρευνα έγινε για λογαριασμό της εταιρίας «Remington» και σε αυτή συμμετείχαν 2000 γυναίκες όπως δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail και ούτε μία δεν δήλωσε πως έχει βρει τον τέλειο άντρα..

Όπως τονίζει η διευθύντρια μάρκετινγκ της«Remington», Nikki McReynold που επέβλεπε και την έρευνα, οι γυναίκες πλέον δεν πιστεύουν σε παραμύθια και πρίγκιπες αλλά είναι πολύ ρεαλίστριες σχετικά με το τι ζητούν από τον σύντροφό τους και συμπληρώνει:

«Οι σημερινές γυναίκες είναι πρόθυμες να παραβλέψουν κάποια ελαττώματα του αγαπημένου τους, όχι όμως και όλα. Υπάρχουν συγκεκριμένες αντρικές συμπεριφορές που δεν παιρνούν απαρατήρητες. Σίγουρα, ο μέσος άντρας δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ για παράδειγμα, αλλά υπάρχουν αλλαγές που μπορεί να κάνει για να βελτιώσει το χαρακτήρα του».

Προφανώς όμως, χρειάζονται πολλές αλλαγές από τα αρσενικά, καθώς ανάμεσα στις 2000 συμμετέχουσες της έρευνας, οι περισσότερες έκριναν πως ο σύντροφός τους ήταν μόνο 69% κοντά σε αυτό που λέμε τέλειος.

Μάλιστα, δημιουργήθηκε μια ολόκληρη λίστα με τα παράπονα των γυναικών από τους αγαπημένους τους, η οποία απαριθμεί 20 ελαττώματα.

- 1/3 διαμαρτύρεται για την υπερβολική παρακολούθηση αγώνων από τον αγαπημένων τους.

- Μία στις πέντε γυναίκες υποστηρίζει πως ο αγαπημένος της κάνει ότι την ακούει ενώ άλλες πιθανολογούν πως οι άντρες από το ένα αυτί βάζουν κάτι και από το άλλο βγαίνει!

- Ευτυχώς μία στις πέντε γυναίκες συγχωρεί τον αγαπημένο της όταν αφήνει το καπάκι της τουαλέτας ανοιχτό ή όταν δεν μαγειρεύει για εκείνη.

- Το ¼ των γυναικών παραβλέπουν τον ατσούμπαλο χορό του αγαπημένου τους αλλά ενοχλείται ιδιαίτερα με τα πεταμένα ρούχα στο πάτωμα και το ροχαλητό.

- Τα μεγαλύτερα ελαττώματα σε έναν άντρα, είναι βάσει της έρευνας τρία: όταν εκείνος αφήνει το καπάκι της τουαλέτας βρόμικο, όταν δεν τα πηγαίνει καλά με την οικογένειά της και όταν χρησιμοποιεί την οδοντόβουρτσά της.

Ιδού τα 20 τοπ ελαττώματα των ανδρών:
1. Δεν τα πηγαίνει καλά με την οικογένειά σου
2. Χρησιμοποιεί την οδοντόβουρτσα σου
3. Αφήνει την τουαλέτα βρώμικη
4. Μισεί τις φίλες σου
5. Δεν είναι καλός με τα παιδιά
6. Βαριέται που ζει
7. Έχει ένα μούσι Αμαζόνιο που δεν ξυρίζει ποτέ.
8. Αφήνει τα κομμένα νύχια του παντού.
9. Οδηγεί λες και είμαστε στη φόρμουλα ένα.
10. Είναι γκρινιάρης 
11. Είναι μαμόθρεφτος
12. Κάνει την ανάγκη του με ανοιχτή την πόρτα
13.Κάνει χάλια το πάτωμα της τουαλέτας.
14. Έχει απεριποίητα μαλλιά
15. Κριτικάρει την οδήγησή σου.
16. Ρεύεται ή αερίζεται εντόνως.
17. Δεν του αρέσουν τα σκυλιά
18. Δεν βοηθά στο πλύσιμο
19. Βλέπει πολλούς αγώνες
20. Δεν βοηθάει στη μαγειρική

Πηγή: womenonly.gr

Κάνουν στριπτίζ για να πληρώσουν τις σπουδές τους

Κάνουν στριπτίζ για να πληρώσουν τις σπουδές τους

Φοιτητές μπαίνουν στη βιομηχανία του σεξ για να μπορέσουν να πληρώσουν τα δίδακτρά τους. Το ίδιο έκανε και η Emma Green από το Glamorgan της Ουαλίας, η οποία άρχισε να κάνει στριπτίζ μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή της, κερδίζοντας 240 ευρώ την εβδομάδα, με τα οποία πλήρωνε τις σπουδές της.

Η 25χρονη που σπούδασε multi-media design στο πανεπιστήμιο του Glamorgan και αισθητική σε ιδιωτικό κολέγιο είπε ότι δεν μπορούσε να βρει μια κανονική έστω part-time δουλειά, καθώς το πρόγραμμα των σπουδών της ήταν πολύ πιεστικό. 

«Μου άρεσαν και τα δύο αντικείμενα σπουδών, αλλά δεν είχα κάποιον να με χρηματοδοτεί ή άλλους πόρους. Κυριολεκτικά δεν είχα τίποτα» είπε η ίδια σε βρετανική εφημερίδα.





Η Emma αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της, όταν η Ένωση των Φοιτητών έβγαλε ανακοίνωση με την οποία προειδοποιούσε ότι ήταν μεγάλος ο αριθμός των φοιτητών που «δούλευαν» στη βιομηχανία του σεξ, ενώ άλλοι το έριχναν στον τζόγο και τα… ιατρικά πειράματα, προκειμένου να βγάλουν κάποια χρήματα για να μπορέσουν να σπουδάσουν!

Λίγο καιρό προτού αρχίσει να κάνει στριπτίζ η Emma ζούσε με λιγότερα από 50 ευρώ την εβδομάδα και το φοιτητικό δάνειο που είχε πάρει τη «βούτηξε για τα καλά στα χρέη», όπως είπε χαρακτηριστικά.

 

Ένας φίλος της τής είπε για τη «δουλειά με τη webcam», λέγοντάς της ότι το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένας υπολογιστής με κάμερα. «Έμοιαζε πολύ καλό για να είναι αληθινό και έτσι αποφάσισα να το δοκιμάσω. Ομολογώ ότι την πρώτη φορά ήμουν πολύ νευρική και δεν έβγαλα αρκετά. Αλλά μετά από μερικές προσπάθειες και το πρώτο σοκ του να μείνω… topless άρχισα να το συνηθίζω» πρόσθεσε.



Η Emma, που ζει στο σπίτι των γονιών της… γδυνόταν δύο με τρεις ώρες κάθε βράδυ κερδίζοντας 20-25 ευρώ την ώρα. Τα ποσά που συγκέντρωνε τις επέτρεπαν να πληρώνει κανονικά τις υποχρεώσεις της στο πανεπιστήμιο.



Τώρα συνεχίζει να κερδίζει περίπου 240 ευρώ την εβδομάδα. Λέει ότι θα σταματήσει να το κάνει όταν βρει μια κανονική full time δουλειά, «αλλά αυτό το διάστημα δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τους νέους» αναφέρει.

«Βγάζω τα δικά μου λεφτά και προσπαθώ να βγω αλώβητη από αυτήν την κρίση με τον καλύτερο τρόπο που μπορώ, χωρίς να αναγκαστώ να εγκαταλείψω την πατρίδα μου» προσθέτει.


πηγη newsbeast.gr

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για απόλυση από το Δημόσιο

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για απόλυση από το Δημόσιο


Από μια δεξαμενή 400.000 υπαλλήλων θα αντλήσει η κυβέρνηση τους 150.000 εργαζόμενους, που τελικά θα οδηγηθούν εκτός του Δημοσίου. 

Σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης, από τους 680.000 εργαζόμενους, οι 190.000 είναι ένστολοι και υπηρετούν στην αστυνομία, την πυροσβεστική και το στρατό, ενώ 90.000 είναι εκπαιδευτικοί.

Στις συγκεκριμένες κατηγορίες κρίνεται ότι υπάρχει μικρή δυνατότητα παρέμβασης, και τελικά εφεδρείας ή απολύσεων, ωστόσο δεν αποκλείεται ένας συνολικός αριθμός της τάξεως των 10.000 εργαζομένων να βρεθεί εκτός του Δημοσίου.

Η μεγάλη παρέμβαση θα γίνει στους υπόλοιπους εργαζόμενους του Δημοσίου και μάλιστα από κατηγορίες, που είχαν εξαιρεθεί από το σημερινό σύστημα εφεδρείας, το οποίο - από ό,τι φαίνεται - οδηγείται στην αποτυχία, αφού από τις 10.000 αποχωρήσεις, μόλις το 10% μπήκε σε εφεδρεία, ενώ οι υπόλοιποι πήραν σύνταξη.

Τα σενάρια, που εξετάζει το υπουργείο Διοικητικής μεταρρύθμισης ώστε να επιτευχθεί ο μνημονιακός στόχος, είναι να υπάρξει χρονική επέκταση της εφεδρείας, να γίνουν απολύσεις μετά από αξιολόγηση, κάτι που μπορεί να τοποθετηθεί για το 2013 ή να εφαρμοστεί νέο κύμα εφεδρείας, με νέα κριτήρια, όχι όμως με μείωση του κατώτατου ορίου ηλικίας, που σήμερα είναι τα 53 έτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις πρώτες σκέψεις που γίνονται στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι οι 400.000 εργαζόμενοι, από τους οποίους θα πρέπει να υπάρξουν οι 150.000 αποχωρήσεις, είτε μέσω σύνταξης, είτε μέσω νέας εφεδρείας, είτε μέσω απολύσεων, να είναι:

- Υπάλληλοι υπουργείων. Οι εργαζόμενοι στο στενό δημόσιο τομέα είναι ανάμεσα στους υποψήφιους, οι οποίοι είτε θα αξιολογηθούν και στη συνέχεια (όσοι δεν παρέχουν τις κατάλληλες υπηρεσίες) θα απολυθούν, είτε θα ενταχθούν σε νέα εφεδρεία, που τελικά οδηγεί σε απόλυση.
- Εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία.
- Υπάλληλοι οργανισμών και φορέων που θα καταργηθούν ή θα συγχωνευθούν εντός του 2012. όπως προβλέπεται από το μνημόνιο.
- Εργαζόμενοι στο ΕΣΥ εξετάζεται να είναι μέσα στη νέα λίστα, παρόλο που είχαν εξαιρεθεί από το πρώτο κύμα της εφεδρείας. Το ενδεχόμενο είναι ανοιχτό, καθώς είναι δύσκολο να συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός μόνο από άλλους εργαζόμενους.
- Μικρός αριθμός εκπαιδευτικών. «Μπορούν να εργάζονται περισσότερες ώρες δάσκαλοι και καθηγητές. Το κοιτάζει το θέμα το υπουργείο Παιδείας», είπε χθες ο Δημήτρης Ρέππας, ωστόσο, πρόσθεσε ότι δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για μαζικές αποχωρήσεις από τα σχολεία. Ο τελικός αριθμός υπολογίζεται σε 5000.
- Ένταξη ενστόλων στα νέα μέτρα, που θα οδηγούν είτε σε νέα εφεδρεία, είτε σε απόλυση μετά από αξιολόγηση. Και σε αυτή την περίπτωση ο αριθμός θα είναι μικρός, καθώς στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναφέρουν ότι σε περίοδο παραβατικότητας δεν μπορεί να γίνουν δραστικές περικοπές στους ένστολους.
- Εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ, που θα κλείσουν ή θα συγχωνευθούν.
- Οι υπάλληλοι των ΟΤΑ και των δημοτικών επιχειρήσεων θα ενταχθούν στο νέο σχεδιασμό.
- Γενικά όσοι εργάζονται σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, ή σε Νομικά πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου, ανεξάρτητα από το εάν είναι μόνιμοι ή έχουν συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.
 πηγη newsbeast.gr

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Βρηκε τον ρολο του επιτελους..!!!

χουφτελ

η αληθεια..!!!

πουλος

Θεραπεία της φαλάκρας από... γούνα Η ανάπτυξη του τριχώματος των ζώων ίσως προσφέρει νέες θεραπείες για την απώλεια μαλλιών

Θεραπεία της φαλάκρας από... γούνα


Ντένβερ 


Ένα βήμα πιο κοντά σε μια νέου τύπου θεραπεία για τη φαλάκρα βρίσκονται οι επιστήμονες μετά από μελέτη του τρόπου με τον οποίον τα ζώα αναπτύσσουν και αποβάλλουν το τρίχωμά τους.
Η καινούργια προσέγγιση αναμένεται να προσφέρει ανακούφιση στον μισό ανδρικό πληθυσμό που αποκτά κρανίο… γυαλί μέχρι τα 50 έτη του καθώς και σε πολλές γυναίκες που παρουσιάζουν αραίωση των μαλλιών μετά την εμμηνόπαυση.
Διπλό μονοπάτι ανάπτυξης του τριχώματος
Η ανάπτυξη του τριχώματος στα ζώα προκαλείται τόσο από ορμόνες στην εσωτερική στιβάδα του δέρματος που ονομάζεται χόριο όσο και από σήματα που αποστέλλονται από άλλα σημεία του σώματος. Τα σήματα αυτά εμφανίζουν μεταβολές ανάλογα με τις διαφορετικές εποχές του χρόνου – για τον λόγο αυτό το τρίχωμα των ζώων είναι πιο πλούσιο κατά τους χειμερινούς μήνες.
Ο δρ Τσενγκ-Μινγκ Τσουόνγκ από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας ανέφερε ότι το τρίχωμα των ζώων μπορεί να αποτελέσει τη βάση μιας νέας προσέγγισης για την αντιμετώπιση της φαλάκρας στον άνθρωπο. «Τα βλαστικά κύτταρα των θυλάκων της τρίχας δεν ακούνε μόνο τις φωνές εντός τους, αλλά και εξωτερικές φωνές» σημείωσε ο ειδικός σε συνέντευξή του στο MyHealthNewsDaily λίγο πριν ανακοινώσει τη νέα μελέτη του σε συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Κυτταρικής Βιολογίας στο Ντένβερ.
Εξήγησε ότι η λογική που ακολουθεί με την ομάδα του είναι η ακόλουθη: αντί να γίνεται απευθείας ενεργοποίηση των θυλάκων των τριχών μέσω της εμφύτευσης βλαστικών κυττάρων, επιχειρείται η μεταβολή του περιβάλλοντος γύρω από τους θύλακες. Η προσέγγιση αυτή πιστεύεται ότι μπορεί να «γεννήσει» τα εξωτερικά σήματα που οδηγούν σε τριχοφυΐα στα ζώα, αλλά έχουν χαθεί στην πορεία της εξέλιξης του ανθρώπου.
Κάντο όπως … ο κηπουρός
«Αυτός ο επιπλέον παράγοντας που επιδρά στους θύλακες των τριχών εξαφανίστηκε κατά την εξέλιξη του ανθρώπου» τόνισε ο ειδικός και προσέθεσε ότι «είναι σημαντικό να προσπαθούμε όχι μόνο να ‘βοηθήσουμε’ τα βλαστικά κύτταρα αλλά και να βελτιώσουμε το ‘έδαφος’ – όπως ακριβώς συμβαίνει με τα φυτά όπου εάν φυτέψουμε κάποιο σε καλό έδαφος αυτό ανθίζει, το ίδιο συμβαίνει και με τα μαλλιά».
Σήμερα υπάρχουν μόνο δύο θεραπείες που έχει αποδειχθεί κλινικά ότι μπορούν να επιβραδύνουν την απώλεια μαλλιών και να προλάβουν την επιδείνωση της φαλάκρας – πρόκειται για το φάρμακο φιναστερίδη καθώς και τη λοσιόν Minoxidil. Εκτός αυτών των δύο μη παρεμβατικών θεραπειών υπάρχει και η προσέγγιση της μεταμόσχευσης τριχών η οποία όμως συνδέεται με μεγάλο κόστος.πηγη   το Βημα


Ερχονται λίστες καταθετών στην Ελβετία..Θα δημοσιοποιηθούν διασταυρωμένες περιπτώσεις φοροδιαφυγής

Ερχονται λίστες καταθετών στην Ελβετία

«Γενιές Ελλήνων ψάχνουν να βρουν τι γίνεται με τις καταθέσεις των Ελλήνων στην Ελβετία. Τώρα, επί των ημερών μου στο υπουργείο Οικονομικών, θα συναφθεί επιτέλους η συμφωνία με την Ελβετία. Είναι ζήτημα ημερών, είναι έτοιμο το σχέδιο για την υπογραφή της συμφωνίας αυτής κατά τα πρότυπα αντίστοιχων συμβάσεων που έχουν υπογράψει το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας». Αυτό δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος προαναγγέλλοντας την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Ελβετία για την ανταλλαγή φορολογικών στοιχείων.

«Οσοι επί χρόνια περιμένουν να δουν πόσες είναι αυτές οι ελληνικού ενδιαφέροντος καταθέσεις στην Ελβετία θα το δουν τώρα και το Ελληνικό Δημόσιο Ταμείο θα εισπράξει ένα πολύ σημαντικό ποσοστό ως φόρο επί των κατατεθειμένων στην Ελβετία χρημάτων» δήλωσε ο κ. Βενιζέλος και διευκρίνισε: «Αρκεί βεβαίως αυτά να είναι ελληνικά, να έχουν προέλθει από την Ελλάδα και να είναι φορολογήσιμα στην Ελλάδα. Και επίσης θα δούμε μήπως εκεί υπάρχουν και ζητήματα που αφορούν το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και εμπίπτουν στο χώρο της διεθνούς εγκληματικότητας»

Θα δημοσιοποιηθούν περιπτώσεις φοροδιαφυγής

Παραλλήλως ο υπουργός Οικονομικών διευκρίνισε τη Δευτέρα ότι οι τράπεζες απέστειλαν στοιχεία για τα εμβάσματα εξωτερικού του 2009 και του 2010 ενώ αναμένονται και τα στοιχεία του 2011.

«Αυτά τα στοιχεία είναι επεξεργασμένα με έναν πάρα πολύ απλό τρόπο. Είναι επεξεργασμένα με βάση το ύψος του ποσού, ώστε να είναι στη διάθεσή μας ας πούμε όλα τα εμβάσματα άνω του ενός εκατομμυρίου, αν θέλουμε μπορούμε να κατεβάσουμε το όριο και να έχουμε στη διάθεσή μας τα εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ και έχουμε και εμβάσματα τα οποία είναι πολύ υψηλότερα από ότι δικαιολογεί το δηλωμένο και φορολογούμενο εισόδημα και η δηλωμένη περιουσία» δήλωσε ο κ. Βενιζέλος.

Οι καταστάσεις είναι στη διάθεση της Βουλής και θα δημοσιοποιηθούν μόλις δοθεί άδεια από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, αλλά μόνο «στο μέτρο που υπάρχει παράβαση νόμου», διευκρίνισε ο Υπουργός, διότι «μπορεί να δικαιολογούνται αυτά τα ποσά από το εισόδημα και την περιουσία».

Λίστα φυσικών προσώπων στο Διαδίκτυο

Για τις λίστες των μεγάλων οφειλετών ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι παρήλθε η προθεσμία που είχε τεθεί προκειμένου να ζητήσει κάποιος την διαγραφή του από τις λίστες αυτές. «Εχουμε τώρα μια νομική δυσκολία γιατί μας έχει πει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ότι πρέπει να υπάρχει τελεσίδικη απόφαση για να μείνει κάποιος στην λίστα, να έχει απορριφθεί δηλαδή με τελεσίδικη απόφαση η τυχόν προσφυγή του και τα στοιχεία που έχουν οι αρμόδιες Υπηρεσίες δεν μπορούν να διακρίνουν την προσφυγή από την έκδοση τελεσίδικης απόφασης» σημείωσε αναφερόμενος στην καθυστέρηση της δημοσιοποίησης και πρόσθεσε: «Θέλω να ελπίζω ότι αυτό θα το αποσαφηνίσουμε μέσα στις επόμενες πολύ λίγες μέρες, ώστε να αναρτηθεί και αυτή η λίστα των φυσικών προσώπων στο διαδίκτυο».
πηγη το Βημα

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Του πληγώθηκε ο... ανδρισμός

Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι της Λάρισας

Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι της Λάρισας

Αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους κτηνοτρόφους το φαινόμενο της ζωοκλοπής που έχει λάβει όπως λένε τεράστιες διαστάσεις τη φετινή χρονιά. Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων στέλνει το μήνυμα της στους κλεπταποδόχους, υπενθυμίζοντας και τις δικές τους ευθύνες. 

Έκκληση κάνει σε όλους τους επαγγελματίες κρεοπώλες, μαγαζάτορες, ιδιοκτήτες χώρων μαζικής εστίασης, πολυκαταστημάτων και καταναλωτές σε περίπτωση που κάτι πέσει στην αντίληψή τους να το καταγγείλουν αμέσως.

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Τζιότζιος αναφέρονται μεταξύ άλλων: 

«Η ζωοκλοπή υπήρχε πάντα. Όμως ο αριθμός των ζώων ήταν μικρός και δεν γινόταν ιδιαίτερος ντόρος. Φέτος όμως κοντεύουν να ξεκληριστούν παραγωγοί - κτηνοτρόφοι, διότι τους έχουν κλέψει απανωτά μία, δύο, τρεις αλλά και περισσότερες φορές. 

Μέσα σε μια νύχτα έχουν κλέψει μεγάλο αριθμό ζώων φέρνοντας έτσι τον κτηνοτρόφο σε απόγνωση.

Η λογική λοιπόν λέει πως τα ζώα τα οποία κλέβουν δεν είναι λόγω της αδυναμίας του κόσμου να αγοράσει κρέας, αλλά τα ζώα αυτά πηγαίνουν στο εμπόριο. Και φυσικά από τη μια μεριά έχουμε τους κλέφτες, αλλά από την άλλη έχουμε και αυτούς που αποδέχονται τα κλεμμένα, τους κλεπταποδόχους, οι οποίοι χωρίς τιμολόγια, χωρίς ιατρικούς ελέγχους και χωρίς επίσημες σφραγίδες βγάζουν στην κατανάλωση αυτά τα ζώα.

Οι κτηνοτρόφοι άρχισαν και οργανώνονται για την προστασία του ζωικού τους κεφαλαίου με διάφορους τρόπους, όπως βραδινές περιπολίες ακόμα αναθέτοντας σε κάποιες περιπτώσεις και ιδιωτική σεκιούριτι για τη φύλαξη των κτηνοτροφικών τους μονάδων. 

Παρακαλούμε την επίσημη Πολιτεία και τους υφυπουργούς του νομού μας να φροντίσουν να γίνει μια ειδική εξαίρεση για τους κτηνοτρόφους της υποχρέωσης του παράβολου όταν πρόκειται να γίνει μήνυση για ζωοκλοπή, γιατί είναι γελοίο και απαράδεκτο και να σε κλέβουν και να πληρώνεις από πάνω. 

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους επαγγελματίες κρεοπώλες, μαγαζάτορες, ιδιοκτήτες χώρων μαζικής εστίασης, πολυκαταστημάτων και καταναλωτές σε περίπτωση που κάτι πέσει στην αντίληψή τους να το καταγγείλουν αμέσως».
πηγη newsbeast.gr 

Μισό εκατομμύριο Έλληνες έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό

Μισό εκατομμύριο Έλληνες έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η εκροή καταθέσεων από την Ελλάδα στο εξωτερικό, ενώ στελέχη τραπεζών που ανήκουν σε ξένους ομίλους φέρονται να ενθαρρύνουν τους πελάτες τους να «βγάλουν» έξω τα λεφτά τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα το «Πρώτο Θέμα», τους τελευταίους 12-18 μήνες, περίπου 500.000 Έλληνες έχουν πάρει τα λεφτά τους από ελληνικές τράπεζες και τα έχουν μεταφέρει σε τράπεζες της Γαλλίας, του Λουξεμβούργου, της Ελβετίας, της Βρετανίας και της Κύπρου. 

Το ποσό που έχει «φύγει» υπολογίζεται στα 20 δισεκατομμύρια ευρώ. Με τον τρόπο αυτό, εκτιμά η εφημερίδα, δίνεται η χαριστική βολή στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, το οποίο πλέον, πνέει τα λοίσθια.

 πηγη newsbeast.gr

Συγκλονίζει το δράμα της μητέρας που προσπάθησε να αυτοκτονήσει μαζί με το μωρό της



 

Δεκάδες συνάνθρωποι μας εκφράζουν την επιθυμία να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν την 42χρονη που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μαζί με το μικρό αγοράκι της στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει το οικογενειακό δράμα της 42χρονης από την Πολωνία, η οποία μέσα στην απόγνωση της λόγω του οικονομικού αδιεξόδου στο οποίο είχε περιέλθει προσπάθησε να πνιγεί αγκαλιά με το μόλις 2,5 ετών αγγελούδι της, τον μικρό Όσκαρ, στην θαλάσσια περιοχή της Αλικαρνασσού.

Την τραγική ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Πατρίς» και το Cretalive σε μία προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν φορείς, συλλόγους και πολίτες με στόχο την στήριξη μητέρας και παιδιού.

Ήδη η ανταπόκριση του κόσμου είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική αφού δεκάδες είναι τα τηλέφωνα που γίνονται από ανθρώπους, οι οποίοι συγκλονισμένοι, εκφράζουν την επιθυμία να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν την 42χρονη.

Άμεση όμως όπως γράφει το cretalive.gr ήταν και η ανταπόκριση της εθελοντικής ομάδας της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, στελέχη της οποίας βρίσκονται σε 24ωρη βάση στο πλευρό του μικρού Όσκαρ, ο οποίος εξακολουθεί να φιλοξενείται στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η 42χρονη επισκέφθηκε το βράδυ της Πέμπτης το παιδί στην παιδιατρική κλινική. Το αγκάλιασε και το φίλησε συναισθανόμενη την τρέλα που πήγε να κάνει μέσα στην απελπισία της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Όσκαρ θα παραμείνει στην παιδιατρική του νοσοκομείου μέχρι να υπάρξει κάποια λύση με την μητέρα του.
πηγη newsit.gr

Ογδόντα δισ. βγήκαν έξω από την αρχή της κρίσης - Το ΣΔΟΕ κυνηγά νομάρχες και δημάρχους!




- Πάνω από 700 καλεί το ΣΔΟΕ σε πρώτη φάση καθώς έχουν βγάλει έξω πάνω από 5 εκ. ευρώ έκαστος
- Μεταξύ τους και πρώην τοπικοί άρχοντες που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό
- Επιχειρηματίας μικρής πόλης φαίνεται να έβγαλε έξω 50 εκατομμύρια!

Πάνω από 700 άτομα καλεί σε απολογία το ΣΔΟΕ τις επόμενες ημέρες. Φέρονται να έχουν φυγαδεύσει στο εξωτερικό μεταξύ 2009-11 πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ έκαστος, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι διάφορες περιπτώσεις, γιατί μπορεί να αποκαλύψουν σκάνδαλα με δημόσιο χρήμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ημερησίας, αναμένεται να ανοίξουν και λογαριασμοί πρώην νομαρχών και δημάρχων, που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Το ΣΔΟΕ σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει λάβει 4.000 αιτήματα για άνοιγμα λογαριασμών, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία της ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων, χιλιάδες πολίτες έβγαλαν έξω μέσω τραπεζικών εμβασμάτων περίπου 80 δισ. ευρώ από το 2009, όταν ξεκίνησε η κρίση μέχρι και σήμερα.

Οι 720 που θα κληθούν πρώτοι είναι αυτοί που ανήκουν σε περιπτώσεις, οι οποίες βγάζουν μάτι.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση επιχειρηματία μικρής επαρχιακής πόλης που φαίνεται να έχει βγάλει 50 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό. Επίσης υπάρχουν ως 20 άτομα που σήκωσαν από ελληνικές τράπεζες 1 εκ. ευρώ και τις μετέφεραν στο εξωτερικό, δηλαδή σε Ελβετία, Κύπρο, Μ. Βρετανία κ.α.

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ βρίσκονται και οι περίφημοι 20 άνεργοι - εισπράττουν και επίδομα- που έχουν εκατομμύρια στο εξωτερικό και εξετάζεται αν είναι οι πραγματικοί καταθέτες ή αν πρόκειται για παρένθετα πρόσωπα με τη βοήθεια των οποίων ξεπλένονται κονδύλια.

Όσον αφορά τους δημοτικούς άρχοντες, το ΣΔΟΕ έχει δεχτεί καταγγελίες για πρώην δημάρχους και νομάρχες που ξαφνικά έγιναν πλούσιοι και σχεδιάζει να ζητήσει άνοιγμα λογαριασμών για να ελεγχθεί το "πριν" και το "μετά" και να δοθούν και εδώ οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που σχεδιάζεται είναι όσοι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα ποσά που έβγαλαν έξω, θα κληθούν να πληρώσουν τους φόρους που αναλογούν σε αυτά. Η φορολόγηση θα γίνει με βάση την κλίμακα φορολογίας εισοδήματος και συντελεστές που φτάνουν και στο 45%.
 πηγη newsit.gr

Χειροπέδες στον στρατιωτικό γιατρό που είχε απαλλάξει από το στρατό με ''τρελλόχαρτα'' διάσημους τραγουδιστές και ηθοποιούς



- O 63χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε 18 υποθέσεις απαλλαγών "επωνύμων" από το στρατό
- Εναντίον του εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία από αμέλεια και ξέπλυμα
- Είχε καταδικαστεί για πλαστογραφία, ανυποταξία, ψευδή βεβαίωση και παθητικής δωροδοκία
- Συνελήφθη στη Νότια Αφρική σε συνεννόηση με τις ελληνικές αρχές

Συνελήφθη στη Νότια Αφρική 63χρονος στρατιωτικός γιατρός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εμπλακεί στο παραδικαστικό κύκλωμα, αλλά και σε υποθέσεις με απαλλαγές "επωνύμων" από το στρατό - φέρεται να εμπλέκεται σε 28 τέτοιες υποθέσεις. Εναντίον του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Ο γιατρός συνελήφθη μετά από συντονισμένη επιχείρηση των ελληνικών και των νοτιοαφρικανικών αρχών.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης από τον Εφέτη Ανακριτή Αθηνών για ξέπλυμα μαύρου χρήματος κατ' επάγγελμα, ένταλμα από τον ανακριτή του στρατοδικείου Αθηνών για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παθητική δωροδοκία κατ' εξακολούθηση καθώς επίσης και τρεις καταδίκες ερήμην του Εφετείου και του Στρατοδικείου Αθηνών.

Είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση οκτώ ετών και έξι μηνών για πλαστογραφία, σωματική βλάβη από αμέλεια, ανυποταξία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαιώσεως και παθητικής δωροδοκίας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται διαδικασίες για την έκδοσή του στην Ελλάδα.

πηγη newsit.gr



Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

"Βάφτισαν" Ρώσους, τους Έλληνες κουκουλοφόρους..!!!


Με "αποκλειστικά" πλάνα από το Σύνταγμα και τους Έλληνες κουκουλοφόρους... απέδειξε το Fox News ότι προκλήθηκαν επεισόδια στη Μόσχα μετά την υποψία νοθείας στις εκλογές που διεξήχθησαν στη Ρωσία.
Η δημοσιογράφος που σπικάρει το βίντεο το οποίο προβλήθηκε από το ειδησεογραφικό δίκτυο αναφέρει ότι χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους της Μόσχας μετά τα αποτελέσματα, που έδωσαν το 49,93% στον Βλαντιμίρ Πούτιν, επειδή υπήρξε αμφισβήτηση του αποτελέσματος.
Ωστόσο, στα 23 πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο που προβλήθηκε εμφανίζονται νυχτερινές εικόνες από επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και μπροστά από την ελληνική Βουλή.
Αυτή η γκάφα, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν πέρασε απαρατήρητη, με τα πληκτρολόγια να έχουν πάρει φωτιά από χρήστες που κατακρίνουν τον Rupert Murdoch και το Fox News για ψεύτικο και παραπλανητικό ρεπορτάζ.
πηγη news247

Οι "τεμπέληδες" Έλληνες δουλεύουν περισσότερο απ' όλους..!!!




Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της εταιρείας "Office for National Statistics" οι Έλληνες τελικά δεν είναι και τόσο τεμπέληδες. Τα ποσοστά θέλουν τους Έλληνες εργαζομένους να έχουν τις περισσότερες εργατοώρες  συγκριτικά με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.
Τα δεδομένα θέλουν την Ελλάδα να βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με την Αυστρία στις δεδουλευμένες ώρες σε εργασία πλήρους απασχόλησης, ενώ συνολικά η χώρα μας συγκεντρώνει το ποσοστό του 42,2% που την φέρνει στην πρώτη θέση.
 
Την Ελλάδα ακολουθεί η Τσεχία με ποσοστό 41.2% και η Πολωνία με 40.6%. Οι "ισχυρές" χώρες κατατάσσονται σε χαμηλότερες θέσεις, με την Γερμανία να βρίσκεται στο 35.6% και η Γαλλία στο 38%.
Σε δημοσίευμα του Guardian, επισημαίνεται ότι μια διαφορετική εικόνα μπορεί να προκύψει από τον δείκτη παραγωγικότητας.
Η εφημερίδα τονίζει ότι, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, η Βρετανία βρίσκεται κάπου στη μέση της λίστας και η Ελλάδα ακόμα πιο χαμηλά (χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι ο δείκτης παραγωγικότητας στην Ελλάδα είναι 76,3, ενώ στη Γερμανία 123,7).
Όπως αναφέρει ακόμη, με το μέλλον του κοινού νομίσματος να είναι αβέβαιο, είναι εύκολο να καταφεύγει κανείς σε στερεότυπα.
Καταλήγοντας, ο συντάκτης του άρθρου σημειώνει, ότι τα στοιχεία αυτά εξηγούν γιατί οι Έλληνες πολίτες αισθάνονται πως δεν φταίνε για την κρίση.
πηγη news247