Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΕ ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΜΠΛΟΥ

ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ.......
- 4 ΛΕΠΤΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
- 4ΦΕΤΕΣ ΖΑΜΠΟΝ
- 4 ΦΕΤΕΣ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ηΕΜΕΝΤΑΛ

ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ
- 250 ml (1 κουπα) φρυγανια
- 2 αυγα
- 125 ml (1/2 κουπα) αλευρι για ολες τις χρησεις

Λαδι για τηγανισμα
....ΕΚΤΕΛΕΣΗ.....

- . Σε καθε στηθος κοτοπουλου αλειψτε μια μικρη ποσοτητα μουσταρδας, αλατοπιπερωστε ελαφρα και στη μερια που αλειψατε τοποθετηστε απο μια φετα ζαμπον και μια φετα γραβιερα.Διπλωστε το κοτοπουλο σε μορφη φακελου η και σε ρολλο αν θελετε.
- .Παναρετε το καθε στηθος,περνωντας το απο το αλευρι και στην συνεχεια απο χτυπημενο αυγο και στην συνεχεια απο την φρυγανια.
-. Βαλτε το καθε γκορντον μπλου να τηγανιστει σε λαδι τηγανισματος( σε μετρια φωτια)γυριζοντας το πλευρα τουλαχιστον 4 φορες και προσεχοντας να μην μας "αρπαξει" για συνολικο χρονο 4-6λεπτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου